folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aliexpress'ten Aksiyon Kamerası Alacağım

Aliexpress'ten Aksiyon Kamerası Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı

Bir tanede aliexpress'den dome alirsin cok sahane fotolar cekersin. 

şimdi bu dome tam olarak ne işe yarıyor baktığım kadarıyla su altı ve su üstün çizgisini net bir şekilde ayırıyor doğru mu? Yani bunu kullanmadan bu pek mümkün olmuyor sanırım

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı

100 dolara kadar olan ürünler gümrüğe takılmadan gelir 

100 dolar hiç olmadı hocam o limit. en son 70 euro idi. onuda saolsunlar 30 euro ya indirdiler. 

30euro dan daha pahalı ürünler için vergi ödersiniz. avrupa ülkelerinden gelen ürüler için %18 diğer ülkelerden gelenler için %20. bunun da limiti 1500euro (enson 1500euro idi. değiştimi bilmiyorum) 1500 euro dan sonrası ticariye giriyor bildiğim kadar.

satıcılar paketin üzerine düşük meblağ yazar genelde. gümrükteki görevli, paketin içini açıp fiyat araştırması yaparsa kafalarına göre bir vergi çıkartırlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

youtube da karşılaştırma videoları var zaten gönül go pro ama eken h9 xiomi den kat ve kat iyi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hocam aliden alma banggood'dan al 1 yıl garantili oluyor ordakiler ve orjinal oluyor. gearbest de aynı şekilde. alide çakmalar da var ayırman zor olabilir ayrıca çoğunun garantisi yok. su altı olayı özel kabı ile oluyor 30 metreye kadar su geçirmiyor. eken, xiaomi, sjcam bu markalardan al başka markaya bakma. ekenin mikrofon iyi değil, kayıt yapıyor ama çok net değil. mikrofon da takılmıyor. ona göre al. ama fiyat performans olarak eken h9 çok iyi. 50 dolara alırsın bugün. yanında birçok aparatı da geliyor bu büyük avantaj oluyor. çünkü orana burana bağlamak için üç beş aparat da almak isteyeceksindir. biraz önce verdiğim sıraya göre kalite artar, tabi modele de bağlı ama genel olarak böyle. paran varsa sjcam'in gyro özellikli modeli var paran varsa onu al. gyro özelliği mesela koşarken daha az sallantılı bi görüntü sağlıyor. inceleme videoları var. soruların varsa yardımcı olayım. son olarak eken h9 linki veriyorum güvenilirdir. nakliyeyle birlikte 46 dolar. bulabileceğin en iyi orjinal eken fiyatı bu. çakmaları da var aman dikkat.

http://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi-Sport-Action-Camera-DV-Car-DVR-SPCA6350-4K-25fps-1080p-60fps720P-120fps-p-1085695.html?rmmds=myorder

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemkrc
    cemkrc's avatar
    Erkek

Hocam bu konuda bir zamanlar oldukça fazla inceleme gerçekleştirmiştim. Alacağın modeli şunlar arasından seçmeni tavsiye ederim:

SJcam M20 ---> GYRO özelliği var müthiş birşey. Sen elini istediğin kadar salla görüntüyü çok güzel sabitliyor.Ayrıca çok net çekim yapabiliyor 4k özelliğide var.

Eken H9-----> gyro filan yok ama gayet net çekim yapabilirsin.

Xiaomi yi----> bunda da gyro yok ama bunlada gayet iyi çekim yapabilirsin.

Sana tavsiyem M20 modelini alman kesinlikle pişman olmazsın. Satıcıya da bildir durumu düşük tutar yazsınlar sıkıntısız geçer gümrükten. Ayrıca aliexpress seviyen düşükse satıcılar bazen kıllık yapabiliyor. Benimki şu an A3 seviyesinde dilersen benim hesaptan siparişi geçebiliriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

Alma 

goruntusu bok gibi onlarin

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı
    _Dert_ bunu yazdı

Bir tanede aliexpress'den dome alirsin cok sahane fotolar cekersin. 

şimdi bu dome tam olarak ne işe yarıyor baktığım kadarıyla su altı ve su üstün çizgisini net bir şekilde ayırıyor doğru mu? Yani bunu kullanmadan bu pek mümkün olmuyor sanırım

Bende alet olmadigindan tam deneyimlerimi anlatamicam ama  gorduklerime gore dedigin dogrudur, sualti ve ustunu guzel ve net sekilde ayiriyor. 

Dome olmadan net fotolar cekemezsin. Dome kolaylik sagliyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Çok kafamı karıştırdı mesajlar :D

M20 alayım o halde, ama risk olmasın TR'den alacağım.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

xiaomi yi kullanıyorum.

2K kayıt yapabiliyor,

full hd 1080p de 60 fps çekim yapabiliyor.

hd 720p de 120 fps çekim yapabiliyor.

aparatlarıyla birlikte 125 $ almıştım, benim aldığımda 360 lira civarına gelmişti.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Xiaomi yi kullnıyorum oldukca memnunum

The Beginning and The End.
Toplam Hit: 2889 Toplam Mesaj: 24
aksiyon kamera