Alim Bildiklerimiz CIA Ajanı Çıkabilir Mi?
-
Abiler tarihte bütün müslümanlar tarafından çok sevilen ve büyük din adamı görülen arap lawrence (hatta Trabzon merkez camiinde namaz kıldırmıştır ve eli öpülmüştür) sonradan ingiliz ajanı olduğu belli oldu ama araplardan çok şey aldı. Peki şuanda yine ünlü alimlerden bazılarının ajan çıkma olasılığı var mıdır.????
-
Her an her şey olabilir,sonuçta bunun gibi bir sürü olay var ve bir sürü insanın ajan olduğu dedikodusu yapılır yıllardır.Belki doğru belki yanlış,ama mutlaka bazılarının doğru çıkma olasılığı,hatta en beklenmedik insanların ajan çıkma ihtimali var.
-
bence wardır amerika denen o şerefsizlerde para olduğu müddetçe alimleride satın alır beynimizide
Asya milleti zaten herşeye kanar hale gelmiştir.cahil yetiştirilmektedir (bizde dahil).ama suç amerikada da değil kendi kendimizi kandırıyoruz insanlar ağzına iki laf takmış dolanıyorlar din ve bayrak.bu uğurda her provakasyona alet oluyorlar dine ve vatana en büyük zararı onlar veriyorlar.medyanın(amerika kontrollü meyanın) her oyununa alet oluyorlar.bence artık alim olan medyadır.artık olaya el atmamız lazımbilen insanlar olarak gerçek alimleri çıkarmamız gerek
-
Öle bi şeyki bu cia ajanları hiç ummadığın bilmediğin bi yerden çıkabiliyor senelerce tanıdığın konuştuğun yan komşun bile olabiliyor.
Mesela HolyOne Cia ajanı eski emekli daha doğrusu görevini kötüye kullandığı için atıldı ama içerden hala lojistik destek alıyor.Yani Tahribat.Com nasıl bu kadar büyük sanıyorsunuz arkamızda Amerikan hükümeti war gerçi eskiden olsa büyük ihtimal beni evimden alırlardı ama artık bunu bi çok kimse biliyor.O yüzden sizde bilin hatta eskiden HolyOne gerçek değil falan die konular açılmıştı,bunu zamanında öğrenenler açmışlarda o konuyu hollandada yaşıyor aslında istanbuldaki holyone diye tanıştığınız kişi o değildir falan die eğer açıpta eski resimlere bakarsanız holyonenın bu günki ile alakası olmadığını görürsünüz.Eskiden buluşmalara gelen holyone ile gerçek holyonenın alakası yok. -
ewet
Antikky de gerçek antikky değil..
içine insan kılıga girmiş Şeytan..
-
bu ülkedede birsürü cia ajanı var zaten
-
1970 lı yıllarda cıa ajanının turkıye raporu özetle:
Burada hıc kımseye parayla ıs yaptıramazsınız. En komunıstı bıle en batı sempatızanı bıle her hangı bır durumda vatanına sahıp cıkar. Komunıstım batıcıyım dıyenlere kesınlıkle ınanmayınız. Hepsı vatanperver ınsanlara donusur. Is yaptırmanın tek yolu vardır. O da ıs yaptıracagınız kısıyı o ısın vatana ve mıllete ıyılıkler getırecegıne ınandırmanızdan gecer. sozun kısası parayla satın alınamaz......
-
ewt haklısnız o gercek holyone deil bence. içerden destek alıyor olabilir :P
-
valla ben metal fırtına 1 ve 2 (kurtuluş)okudum tabi kurgu ama yinede biraz gerçeklik vardır.Çok şaşırdım dünyada heran böyle şeyler yaşanabilir...Belkide yaşanıyodur kim bilir
-
Evet Holyone CİA de çalışıyordu. Ama tek holy var oda istanbulda. CAİ den atıldıktan sonra bi boşladı kendini, ve deli gibi şişmanladı.
-
Türkiyede Türkten Fazla Cia acanı var bende acanım çaktırmayın :)))))) ircde olanlar bilir benim nerenin acanı olduğumu :) saqın kimseye söylemeyin bak ha.