folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Alim Bildiklerimiz CIA Ajanı Çıkabilir Mi?

Alim Bildiklerimiz CIA Ajanı Çıkabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haci
    haci's avatar
    Erkek
    Abiler tarihte bütün müslümanlar tarafından çok sevilen ve büyük din adamı görülen arap lawrence (hatta Trabzon merkez camiinde namaz kıldırmıştır ve eli öpülmüştür) sonradan ingiliz ajanı olduğu belli oldu ama araplardan çok şey aldı. Peki şuanda yine ünlü alimlerden bazılarının ajan çıkma olasılığı var mıdır.????
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Her an her şey olabilir,sonuçta bunun gibi bir sürü olay var ve bir sürü insanın ajan olduğu dedikodusu yapılır yıllardır.Belki doğru belki yanlış,ama mutlaka bazılarının doğru çıkma olasılığı,hatta en beklenmedik insanların ajan çıkma ihtimali var.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

bence wardır amerika denen o şerefsizlerde  para olduğu müddetçe alimleride satın alır beynimizide

Asya milleti zaten herşeye kanar hale gelmiştir.cahil yetiştirilmektedir (bizde dahil).ama suç amerikada da değil kendi kendimizi kandırıyoruz insanlar ağzına iki laf takmış dolanıyorlar din ve bayrak.bu uğurda  her provakasyona alet oluyorlar dine ve vatana en büyük zararı onlar veriyorlar.medyanın(amerika kontrollü meyanın) her oyununa alet oluyorlar.bence artık alim olan medyadır.artık olaya el atmamız lazımbilen insanlar olarak gerçek alimleri çıkarmamız gerek

Sizce bu bir vedamıydı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Öle bi şeyki bu cia ajanları hiç ummadığın bilmediğin bi yerden çıkabiliyor senelerce tanıdığın konuştuğun yan komşun bile olabiliyor.
    Mesela HolyOne Cia ajanı eski emekli daha doğrusu görevini kötüye kullandığı için atıldı ama içerden hala lojistik destek alıyor.Yani Tahribat.Com nasıl bu kadar büyük sanıyorsunuz arkamızda Amerikan hükümeti war gerçi eskiden olsa büyük ihtimal beni evimden alırlardı ama artık bunu bi çok kimse biliyor.O yüzden sizde bilin hatta eskiden HolyOne gerçek değil falan die konular açılmıştı,bunu zamanında öğrenenler açmışlarda o konuyu hollandada yaşıyor aslında istanbuldaki holyone diye tanıştığınız kişi o değildir falan die eğer açıpta eski resimlere bakarsanız holyonenın bu günki ile alakası olmadığını görürsünüz.Eskiden buluşmalara gelen holyone ile gerçek holyonenın alakası yok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ewet

Antikky de gerçek antikky değil..

içine insan kılıga girmiş Şeytan..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

bu ülkedede birsürü cia ajanı var zaten

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1970 lı yıllarda cıa ajanının turkıye raporu özetle:

Burada hıc kımseye parayla ıs yaptıramazsınız. En komunıstı bıle en batı sempatızanı bıle her hangı bır durumda vatanına sahıp cıkar. Komunıstım batıcıyım dıyenlere kesınlıkle ınanmayınız. Hepsı vatanperver ınsanlara donusur. Is yaptırmanın tek yolu vardır. O da ıs yaptıracagınız kısıyı o ısın vatana ve mıllete ıyılıkler getırecegıne ınandırmanızdan gecer. sozun kısası parayla satın alınamaz......

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    ewt haklısnız o gercek holyone deil bence. içerden destek alıyor olabilir :P
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    valla ben metal fırtına 1 ve 2 (kurtuluş)okudum tabi kurgu ama yinede biraz gerçeklik vardır.Çok şaşırdım  dünyada heran böyle şeyler yaşanabilir...Belkide yaşanıyodur kim bilir 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    Evet Holyone CİA de çalışıyordu. Ama tek holy var oda istanbulda. CAİ den atıldıktan sonra bi boşladı kendini, ve deli gibi şişmanladı.

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Türkiyede Türkten Fazla Cia acanı var bende acanım çaktırmayın :)))))) ircde olanlar bilir benim nerenin acanı olduğumu :) saqın kimseye söylemeyin bak ha.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 7069 Toplam Mesaj: 31