Alın Size 2 Dakkada Deep Freeze Hack
-
Daha Once Acılmadı Sanırım Bu Kolay Bi Yontem
Setup:
http://rapidshare.de/files/12459578/Hackhell_Deep_Freeze_Inactive.rar.html Arkadaslar Programı Acın Ve Deep Pasif Yapın Ve Sonra Çalıştıra Basın Sonra Bilgisayarınıza Reset Atın Ve Süpriz Su An Kırdınız İstediginizi Yapın Sonra Tekrar Nasıl Kapatcam Derseniz programı Tekrar İndirin ( Çünkü Deep Freeze Acık Oldugu İçin Resetlemeden Once Dogal Olarak Silinecektir) Sonra Deep Aktif Yapın Size Deep Freeze Aktif Olcaktır...
Saygılar Sevgiler!
-
AHaha :) çok teşekkürler hoca baya bi işime yarar bu zımbırtı
-
ama ben anlamadın şimdi ne işe yarıyo bu
-
deepfreeze nin ana sitesinde unfreezer ı var zaten ... Onu kullanın.. Önemli olan unfreeze olaynı reset atmadan yapabilmek... Ben yaptım ama o zamanda bilgisayar bozuluyor.. format atmak zorunda kalıyorsunuz bu deepfreze yi çözemiyorum :S :S
-
Çevik Dostum Deep Freeze Diye Bi Pro Var Genelde Net Cafelerde Kullanılır Ne Yüklersen Yükle Bilgisayara Pcye Reset Attınmı Eski Haline Döner Tabi Buda Lamerlerin İşine Gelmez :D Bunu Kıran Program
-
kardeş ben bunu rarlı dosyayı açmaya çalıştığımda bunun virus olabileceğini söylüyor napiiiim
-
Bunun Olması İmkansız! Fıstık Gibi Çalışıyor
-
anaconda bunu yazdı:
Bunun Olması İmkansız! Fıstık Gibi Çalışıyor
zuahuahau imkansız ? :D :D:D:D:DKardeş zaten deepfreeze nin KENDİ ANA SİTESİNDE veriliyor bunun UNFREEZER ıı... taaa ne zamandan beri
-
kardeş yaaw ben net cafede denedim fıstıık gibi çalıştıı ama kendi pcme çalıştırdım olmadı deep feeze ye etki etmedii.hatta Hackhell Deep Freeze Inactive içinde bir hataya neden oldu.Hackhell Deep Freeze Inactive şidmi kapatılacaktıır diyor anlamadım gitti ???net cafede çalıştı hemde süpeeeeer.help yaw help
-
sürüm farkı olabilir ben cafeden yaptıgımda olmustu!
-
anaconda kardeşim bi şey sorcam bu rarlı dosyayı açmaya çalıştığımda viruslu olabilir bilgisayarınıza
f ormat atabilirdiye bir yazı geliyor bir kaç şeyi indir diğimde de bu sorunla karşılaştım. nasıl yapabilirim
please ....................... kılllll billlllllllllllllllllllllll