Alın Size Gerçek İnternet Cafe
-
Merhabalar.
Kiev Arena cafe.Bugün yolum düştü kendim gidip fotoğrafları çektim.Adam internet cafe kurduğu alana çok rahat bir gece kulubu bile kurabilirdi ama adam psikopatlığına 200 tane bilgisayarlı internet cafe + teknoloji mağazası kurmuş.
Belarus,Rusya,Azerbaycan,Polonya ve diğer ülkelerden gelen takımlar arada bir burda DOTA ve Counter turnuvaları yapıyorlar.
Fotoğraflar pek güzel çıkmadı.Cafe çok büyük olduğundan dolayı tek bir kareye sığdıramadım.

Bu fotoğrafda karanlık kalan kısımda sahne var.Turnuvaya gelen takımlara ödül vs veriyorlar o sahnede.Karanlık kalmış dikkatli bakmak lazım.

Burasıda ürün sattıkları mağaza.Yine internet cafe dahilinde

Burasıda koridor.Solda mağaza.Sağda turnuvacıların kupaları ve efsane oyuncuların kullandıkları mouse,klavye,kulaklık gibi donanımlar sergileniyor.

-
Saati kaç lira :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=JxcxEyKFX2E
abi ben buna kuruluyorum işte bizdeki buyken adam neler yapmış..
-
CAgAtAy bunu yazdı
Saati 10 grivne yani 2 tl
-
u235 bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Saati 10 grivne yani 2 tl
bu türkiye de mümkün deil hocam :D bukadar yatırımı 2 tl ile çıkaramazsın çünkü türkiyede bu ürünler 2 kat daha pahalı
-
Güzel ınceleme olmus hocam :)
-
Güzelmiş loto toto falan tutsa açıcam bitane saati 1 tl yaparım :D
-
istanbulda yapacak böle 2 haftada cafeyi soyarlar mk :) adam kasanın içini acip ramleri söker götürür :) yurt dısında olur tabi :)
-
hocam fotoğraflar pek güzel değil, hiç çıkmamış bea. Flashlı birşey olaymış iyiymiş, karanlık hep.
-
Konya Discovery İnternet Cafe'yi görmeyenler belli oldu. Bu kadar oyuncuya hitap eden kesimi yok (turnuva alanı, satış alanı vs). Ancak içeriği oldukça iyi. İnternet ve sosyal medya kullanım alanı, oyun alanı olmak üzere 2 kısma ayrılan binada 800 den fazla bilgisayar bulunmakta. bundan yaklaşık 7 yıl önce 1-2 trilyon Tl civarına bir fiyata kurduğunu anlatmıştı sahibi. Gerçekten takdire şayan bir yer. Boş yer sıkıntısı haftaiçi olmuyor ama perşembeden sonra vay arkadaş... 3 katlı bina biraz daha büyük olsaymış, demek ki bunun kadar iyi bir yer yapılabilirmiş.
Düzeltme: Giriş katını ve alt kata uzanan 2 kat ile toplamda 3 ediyor ancak, zemin katın 1/3'ü kadar da küçük bir üst katı bulunmakta.
palakan229 tarafından 15/Nis/13 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
WitchKing bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=JxcxEyKFX2E
abi ben buna kuruluyorum işte bizdeki buyken adam neler yapmış..
adam şarkıda yasak bi uyari dumansız hava sahası gibi bişey diyo en son elinde sigara var :D