Alınabilecek Sony Telefonlar
-
@Yeniharman
Megapixel fotoğrafta her şey demek değil. Kaldı ki Sony telefonlar otomatik modda hep 8 MP çeker zaten. Manuel modda çekmen lazım 21 MP çekebilmek için.
-
Zaten o kadarcık sensörlerde fazla mp nin ne gibi bi esprisi olabilir ki ?
Bu arada yotaphone 2 almayı düşünüyorum. Deneyen var mı acaba ?
-
Frank bunu yazdı
Zaten o kadarcık sensörlerde fazla mp nin ne gibi bi esprisi olabilir ki ?
Bu arada yotaphone 2 almayı düşünüyorum. Deneyen var mı acaba ?
Ne olacak fotoğraf parazitten geçilmiyor sonra fazla megapixelde. Fotoğraf konusunda en iyisi şuan Samsung ve sonrasında LG. Videoda ise iPhone. iOS'un videolarda beyaz ayarı ve netleme hızı iyi.
-
mkyb bunu yazdı
@Yeniharman
Megapixel fotoğrafta her şey demek değil. Kaldı ki Sony telefonlar otomatik modda hep 8 MP çeker zaten. Manuel modda çekmen lazım 21 MP çekebilmek için.
Manuel vs. farkı yok. Arka kamera, ön kamera ile karşılaştırılınca maymun. 8 MP çıktı için yeterli büyüklükte (300 DPI için önerilen maks. boyut 10x8 inç aşağı yukarı 25x20 cm). Dikkat çekmek istediğim nokta ön kameranın mükemmel çekerken arka kameranın düzgün ışıkta bile kumlu çekmesi. Lensin odak noktası ve yazılım ile ilgili sanıyorum çünkü kaydedilen fotoğraflarda çok fazla kalite kaybı var.
Ne demek istediğimi http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=8102&idPhone2=7950&idPhone3=7948 de görebilirsiniz. Manuel mod, ISO otomatik, HDR kapalı (HDR açılınca da 8MP çekiyor), floresan altında yaklaşık 20 cm ve 60 cm mesafelerden tekrar deneme yaptım. Sonuç linktekine benzer. Ha renkler konusunda diyecek bir şeyim yok. Gerçeğe oldukça yakın gibi geliyor.
Ha arkadaş, 1,5 bin liralık telefondan daha ne bekliyorsun; telefonların kamerası bu kadar olur; slr mi bu; 10 binlik fotoğraf makinesinin yaptığı işi telefondan istiyorsun vs. diyen varsa lafım yok tabi ki. Elimde sadece bu telefon var (xperia neo v'yi saymazsak). Sıkıştırmadaki kalite kaybı nanesi onda da var.
-
-
Abim z5 aldı 3 defa garantiye gitti farklı sebeplerden ki kendisi çok temiz kullanır. Parmak izi sensörü ve ekranı sıkıntı veriyor sürekli haberin olsun.
-
Bekle Lenovo P2 gelecek. Tavsiye ederim...
-
Genaral mobile 5 plus al gec 1000 tl en guzel telefon suan parasinin hakkini veren
-
dh mod on
önce şurdan 111 tl'lik kupon yakalıyorsun http://www.n11.com/kampanyalar/ugurlu-gun
daha sonra bonus flaş uygulamasından n11 kampanyasına katılıyorsun burdan 100 lira bonus gelecek
xiaomi mi5 fiyatı 1269-111-100= 1058 liraya telefonun hayırlı olsun
dh mod off
-