folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Alınacak Laptop Tavsiyesi

Alınacak Laptop Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

ben bunu almayı dşünüyorum. sen de bi göz at.

tam gata laptop u asdasas

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

ultraaskern telden edit yapamiyorum da pahali be hocam 2500 ile cekinerek yaziyorum  2000 altimukemmel olur ama 2300 e kadar varim ama

asiminnesli tarafından 23/Ağu/13 22:46 tarihinde düzenlenmiştir

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam gata içindi dimi laptop ona göre tavsiye edicem.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-20e-notebook-urun10182.html

Bu ürün çok iyidir braz paraya kıyman gerekir ama bi 3-4 sene yarı yolda bırakmaz. O kadar para harcayamam diyorsan aşağıdakini al geç

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y500-sli-notebook-urun9383.html

Ama eğer gerçekten üst seviye oyunlar son grafikte bi 3-4 sene takılmadan oynayabilmek için msi ı almalısın

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam tavsiye icin sagol msi ya cok karsiyim oyle bpyle degil sicak diyolar cok atesli vs diyolor ayrca fiyati da cok simdi veremem o kadarini lenovo yu alicam gibi zaten bu islemci falan 3-4 yil korur guncelligini yani dewtekler cunku daha  yuzde 20 yi gecen gormedim oyun oynarken ram zaten oyunlar 2-4 istiyor ilerde lazim olursa sli dan dolayi takarim yeni ekran karti desteklemesi icin takiliriz diye dusunuyorum yani lenovo suan en cazibi

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vatanda lenovo gordum i53230 islemci gt710 ekran karti 8 gb ram guzel makine 1400 de fiyati vardi

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 2164 Toplam Mesaj: 16