Alınacak Tipo
-
hocam sen bilirsin verirsen bakarım.
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sen bilirsin verirsen bakarım.
-----------------------------2 nci sayfada hacim link tekrardan kopyalayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-crx-boylesi-bu-fiyata-yokk-fiyatta-guzellik-yapilir/detay
-
yok hocam merak etme hemen satılmaz bu .
-
satılmamasının nedeni fiyatın bu kadar düşük ollması millet güvenemiyor ben acıkladım sana parçalar çalıntı ondan bu kadar ucuz... motor sıfır 7 binde
-
Herkezin kendine göre bi araç tarzı vardır. kimi minibüs sever kimi tek kapı sever kimi ufll modifiye sever de arabaya yatırım olarak ne yaparsan yap yine aynı para eder coğu zaman . hiç bi zaman yok ben sıralı taktırdım 1000 tl arttırayım yok müzik sesiteni var 1000 tl arttırayım denmez kolay kolay herşeye deri kadar sonucta ki dediğim gibi herkezin bi tarzı var bende sevmedim o yüzden diyorum kardeşim.AYRIYETTEN DE PARÇALAR ŞÖYLE BÖYLE DİYOSUN AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ .
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
Herkezin kendine göre bi araç tarzı vardır. kimi minibüs sever kimi tek kapı sever kimi ufll modifiye sever de arabaya yatırım olarak ne yaparsan yap yine aynı para eder coğu zaman . hiç bi zaman yok ben sıralı taktırdım 1000 tl arttırayım yok müzik sesiteni var 1000 tl arttırayım denmez kolay kolay herşeye deri kadar sonucta ki dediğim gibi herkezin bi tarzı var bende sevmedim o yüzden diyorum kardeşim.AYRIYETTEN DE PARÇALAR ŞÖYLE BÖYLE DİYOSUN AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ .
-----------------------------Sende haklısın.