[Alınık] 10-20K İnstagram Takipçisi
-
Mobilden yazıyorum, kusura bakmayın.
Şahsi instagram hesabıma 10k veya üzeri takipçi almak istiyorum.
Bu konuda çalışma yapan müritcanların 10k/tl şeklinde fiyat tekliflerini bekliyorum. Fiyat uygun olursa çok daha fazla takipçi alımı da yaparım. Tek istediğim takipçilerin minimum sayıda düşmesi. Hatta mümkünse hiç düşmemesi.
3 nisan 2017 pazartesi gününe kadar teklifleri değerlendireceğim ve aynı gün anlaşmış olduğum arkadaşa ödemesini yapacağım. -
Aga hep düşüyor ya:(
-
@orheyn bu işi halledebilir arkadaş baya kaliteli ve uygun fiyata işler yapıyoe öneririm
-
Kaç yıldır sitedeyim şu takipçi alım verimini bir anlamadım.
Sen takipçi almak istiyorsun da bakalım takipçi seni takip etmek istiyor mu :)))
Biri cidden açıklasa dua ederim..
-
SaviorAngel bunu yazdı
@orheyn bu işi halledebilir arkadaş baya kaliteli ve uygun fiyata işler yapıyoe öneririm
+111
-
GokhaN bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
+111
@orheyn muride pm atıp teklif istedim, bekliyorum
-
orheyne ben de ulaştım geçen hafta lazım olmuştu. çok meşgulüm dedi atamadı.
@holederma müeit sağolsun attı. 2.5k takip.i attı 1 hafta geçti şu an 1300 civarı.
düşme ne yaparsan ya oluyor.
hani alacağın 10k da tahminim 6 7k anca kalır 1 hafta 10 güne.
-
futurist bunu yazdı
Sen takipçi almak istiyorsun da bakalım takipçi seni takip etmek istiyor mu :)))
sistem takipci havuzu. bir tane instagram app yaziyorlar, takipci kazanmak icin o uygulamaya senin adina baskasini takip edebilme yetkisi veriyorsun. bunu yapan binlrce kisi olunca o binlerce kisiyi istedigine takipci olarak atiyorsun. sonrasinda senin dedigin olay oluyor. uygulamaya zamaninda izin vermis biri bi bakiyor ki hic takip etmedigi birinin ginderiler var timeline da. `bu kim nerden cikti simdi bu` deyip takibi birakiyor.
-
Dusmesin diyorsan once bot takipci alacaksin, uzerine gercek takipci ekleyeceksin. Botlarda dusme olmuyor.
-
fiki bunu yazdıfuturist bunu yazdı
sistem takipci havuzu. bir tane instagram app yaziyorlar, takipci kazanmak icin o uygulamaya senin adina baskasini takip edebilme yetkisi veriyorsun. bunu yapan binlrce kisi olunca o binlerce kisiyi istedigine takipci olarak atiyorsun. sonrasinda senin dedigin olay oluyor. uygulamaya zamaninda izin vermis biri bi bakiyor ki hic takip etmedigi birinin ginderiler var timeline da. `bu kim nerden cikti simdi bu` deyip takibi birakiyor.
Teşekkür ederim açıklama için.
İllaki herkesin bir bildiği vardır karışmamda
Yanlış anlaşılmasın ama gerçekten takipteysem bu beni mutlu eder. Yoksa bu seni sevmeden seni seviyorum demeye benzer :)
-
Diğer arkadaşlar sağolsunlar anlatmışlar sistemi.
Ek olarak bilgi edinmek isteyen müritlerimiz için bu konuyu okumalarını öneririm;
http://www.tahribat.com/forum/tbtye-ozel-guvenilir-sosyal-medya-hizmeti-ogrenc-218342