Alınık 2. El İphone 4 16 GB
-
Noneyim bunu yazdı
1000 lira
harbiden damalalım adam iyi diyor :D
la mantıklı fiyat desen ona satarsın da zaten ekranı şuanda 4s in 140 dolar degil :) 3gs in ekranı şuanda 150 dolar Sadece dokunmatigi
sen 140 dolara 4s sipariş verdıgın yeri tam olarak söylesene apple yedek parça göndermiyor yane zaten apple ürünlerinin yedek parçası üretilmiyor ayrıca dostum eger istersen arkadaşta vardı iphone 4 32 gb ama sim lock olması gerek yurtdışında gelme 500 tl civarı diyordu eger ilgilenirsen sorarım sattı mı satmadı mı ama bana 1 ay önce dediydı onu
-
emuxa bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
1000 lira
harbiden damalalım adam iyi diyor :D
la mantıklı fiyat desen ona satarsın da zaten ekranı şuanda 4s in 140 dolar degil :) 3gs in ekranı şuanda 150 dolar Sadece dokunmatigi
sen 140 dolara 4s sipariş verdıgın yeri tam olarak söylesene apple yedek parça göndermiyor yane zaten apple ürünlerinin yedek parçası üretilmiyor ayrıca dostum eger istersen arkadaşta vardı iphone 4 32 gb ama sim lock olması gerek yurtdışında gelme 500 tl civarı diyordu eger ilgilenirsen sorarım sattı mı satmadı mı ama bana 1 ay önce dediydı onu
Hocam türkiye cihazı arıyorum sorunsuz tak kullan olsun istiyorum :)
-
cagilgurbuz bunu yazdı
oha lan kız arkadaşa böyle hediye mi alınır :D
Kız arkadaş(sözlüm) olur hocam kendileri. Hediye güzel birşeydir..
-
Bence almışken 4S al. 4 berbat.
-
Orjinal 0 ıphone 4 900 tl garantisi yok çünkü sınırdan vergi verilmeden kaçak getiriliyor burda açtırılıyor. Iğdırda yeraltı çarşısından temn edebilirsiniz taksit imkanları hakkında bilgim yok.
-
whoobay bunu yazdı
detaylı 4 ile 4 s arasındaki farkları anlatırmısın arkadaşım madem berbat çok acayıp farkları olması gerek Acayıp merak ettim niye berbat :)
-
whoobay bunu yazdı
Bu zamana kadar 5 tane iphone 4 eskittim 2 tane 4s hocam acaba farklarını anlatırmısın berbat olması için ? Birde kime göre ve neye göre berbat ?
-
VideoJockey bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
laf olsun diye söyledı galiba :)
-
pasaport kayıtsız iphone 4 16 gb simfree 2. el
gene kayıtsız 5 16 gb beyaz simfree sıfır
bi denede simlock lu 5 var onu satmıyorum basıma bela oldu simlock :D
kocaeli /gebze elden teslim
kady tarafından 27/Eki/12 16:50 tarihinde düzenlenmiştir -
VideoJockey bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
1000 lira
Bide domalalim :D Hoca 1 yıl garantili, kutulu, 16gb siyah, ikinci el turkcellden alınma iphone 4ü adam 1000 liraya 12 taksitle veriyor :|
Benimki jelatini acilmamisa donusuyor ama hoca :D kimse teklif vermedi herkes fiyat istedi diye oyle yazdim. Piyasayi bilmem arastirmam etmem