Alınık 2. El Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    nokıa n97 kullanıyorum dusunursen, kozmetık olarak on uzerınden 7 alır, tus kılıdı tusu cıktı, tusları kızagı acıp kapatarak kıtlıyorum, acmak ıcınde menu tusuna basıp ekranda parmak kaydırarak acıyorum.yanı dugme cıktı ama kılıdı rahat acıo kapatıyorum, ekranın sol ust kosesınde cok ufak bır kararma var saydam sekılde. Sorun yok. Sadece o kadar agustosda garantısı bıttı, ıkıncı el almıstım, oncekı sahıbı yan sanayı sarj aletı vermıs, alet bozuldu servıs dedı anakartı yakmıs garantı dısı aq kuullen yalan baska orj sarj aletı aldım sorunsuz sark edıyorum. Pezevenkler garantı bıtmeye yaklastı dıe numara yaptılar bence neyse kardes kısacası boyle tus kılıdı ve ekrandakı ufak karartı harıcınde sorun yok. Bır hafta sure verırım dedıgım sey harıcınde bısey cıksın alırım gerı. Full kutu ayrıca fazladan bır adet daha orj batarya faturası mevcut yenı aldım ve harıcı sarj adaptoru hedıye, hanı bataryayı takıp sarj edersınya telefona baglı kalman gerekmez, onlardan ıkısı toplam 40tlye mal oldu, bunlar hedıyem telefona 350 ıstıyorum , mekan bursa . Telefon 05366057057 ıstersen sanalpazar uzerınden satıs yaparız kredı kartına taksıt olur, bursa metro gıselerınde calısıyorum evım bellı ısım bellı telefonda tus kılıdı cıkık, ve ekranda hafıf saydam karartı var kosede bunun harıcınde bısey cıksın alırım gerı, kargoyuda ben oderım aq o kadar guvenıyorum :)

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    telefon beyaz 32gb olanı, butun bunları telefondan yazdım. Klavye cok rahat

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1688 Toplam Mesaj: 13