folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık 4 Adet Masaüstü PC (Monitörsüz)

Alınık 4 Adet Masaüstü PC (Monitörsüz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tmm hocam. bende bunla hemen hemen aynı konf. larda makinada bakayım sana. sen haber ettikten sonra ben kasaya toparlar, xp kurarım. driverlarıda içine atarım uğraşma driverlarla diye.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:
    -----------------------------

tmm hocam. bende bunla hemen hemen aynı konf. larda makinada bakayım sana. sen haber ettikten sonra ben kasaya toparlar, xp kurarım. driverlarıda içine atarım uğraşma driverlarla diye.

tamam hocam sağol

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

high power 450w psu garantisi vardı

p4 3,2 ht 800fsb

2,25 gb ram

80gb ide hdd

asus dvdrom

ati 3650hd agp e.kartı 

%99 ramlerde sorun var oyunda çoğu zaman resetliyor ibnetor :D

kaç para veriyon :d

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

high power 450w psu garantisi vardı

p4 3,2 ht 800fsb

2,25 gb ram

80gb ide hdd

asus dvdrom

ati 3650hd agp e.kartı 

%99 ramlerde sorun var oyunda çoğu zaman resetliyor ibnetor :D

kaç para veriyon :d

:D ona bi de ram almak lazım. powerinde de olabilir tabi. hele anakarttaysa bittim. işlemcisinide unutmamk lazım. kısacası 200 iidir iidir :|

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    contactorr
    contactorr's avatar
    Erkek

ilgilenirsen bendede bir pc var

KATI 3B  MODELLEME VE TEKNİK ÇİZİMLER İÇİN KULLANDIĞIMIZ BİLGİSAYARIMIZI NOTEBOOK A GEÇTİĞİMİZ İÇİN İHTİYAZ FAZLASI OLUP SATILIKTIR.TEMİZ VE ÇALIŞIR DURUMDADIR.KASASINDA UFAK-TEFEK ÇİZİKLER BULUNMAKTADIR. KASA İÇİNDE AGIR DEVİRLİ 12 CM FAN İLE SOĞUTULMAKTADIR.WİNDOWS 7 ÜLTİMATE SÜRÜMÜ İLE SORUNSUZ VE HIZLI ÇALIŞMAKTADIR.Win 7 Deneyim dizini puanı 4.1 dir yani iyi bir pcdir..

SADECE KASA NAKİT:350 TL    Sanalpazar-Sahibinden üzerinden KREDİ KARTI ÖDEMESİNDE:375 TL

GİGABYTE ANAKART 5 PC1 1 VGA ,ETHERNET,AUDİO vs vs,  

3.20 PENTİUM HT İŞLEMCİ

2 GB RAM

512 MB 128 BİT DDR 2 ATİ RADEON HD 2400 EKRANKARTI 

250 GB HDD

2 ADET DWDRW LG-SONY.NEC

500 WATT DELL POWER SUPPLY

EXTRA 7 USB TOPLAM:13 USB PORT

55.6 DATA FAX MODEM

SİYAH ÖNDEN BMW ARAÇ BURNU GÖRÜNÜMLÜ FRISBY KASA (Kulpsuz model)

Büyük kusurları olmak ancak büyük adamların harcıdır....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

contactorr bunu yazdı:

ilgilenirsen bendede bir pc var

KATI 3B  MODELLEME VE TEKNİK ÇİZİMLER İÇİN KULLANDIĞIMIZ BİLGİSAYARIMIZI NOTEBOOK A GEÇTİĞİMİZ İÇİN İHTİYAZ FAZLASI OLUP SATILIKTIR.TEMİZ VE ÇALIŞIR DURUMDADIR.KASASINDA UFAK-TEFEK ÇİZİKLER BULUNMAKTADIR. KASA İÇİNDE AGIR DEVİRLİ 12 CM FAN İLE SOĞUTULMAKTADIR.WİNDOWS 7 ÜLTİMATE SÜRÜMÜ İLE SORUNSUZ VE HIZLI ÇALIŞMAKTADIR.Win 7 Deneyim dizini puanı 4.1 dir yani iyi bir pcdir..

SADECE KASA NAKİT:350 TL    Sanalpazar-Sahibinden üzerinden KREDİ KARTI ÖDEMESİNDE:375 TL

GİGABYTE ANAKART 5 PC1 1 VGA ,ETHERNET,AUDİO vs vs,  

3.20 PENTİUM HT İŞLEMCİ

2 GB RAM

512 MB 128 BİT DDR 2 ATİ RADEON HD 2400 EKRANKARTI 

250 GB HDD

2 ADET DWDRW LG-SONY.NEC

500 WATT DELL POWER SUPPLY

EXTRA 7 USB TOPLAM:13 USB PORT

55.6 DATA FAX MODEM

SİYAH ÖNDEN BMW ARAÇ BURNU GÖRÜNÜMLÜ FRISBY KASA (Kulpsuz model)

hacı valla ben isterim ama şu ara zor ya arkadaşlara falan sorayım bi ona göre belki isteyen olur...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Ozenle-Topladigim-Donanim-Urunlerimi-Satiyorum-149507/

Şurada benim satılık olduğunu ilan ettiğim bilgisayarım tanıtılıyor. Monitör ve ekran kartı dışındaki donanımı sana 500 tl ye veririm. Ayrıca en sonda belirttiğim aksesuarları da hediyem olur. Düşün, taşın ve haber ver. Hayırlı alışlar.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

p4 2.8 işlemi 4x256 (1gb) RAM, asus anakart, 256 MB ati radeon ekran kartı, mouse klavye, cd rom - cd-rw hocam, kırıkkalede bilgisayar, aklından geçen fiyatı pm at uygunsa anlaşırız hocam

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 5374 Toplam Mesaj: 29