Alınık 4 Adet Masaüstü PC (Monitörsüz)
-
tmm hocam. bende bunla hemen hemen aynı konf. larda makinada bakayım sana. sen haber ettikten sonra ben kasaya toparlar, xp kurarım. driverlarıda içine atarım uğraşma driverlarla diye.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------tmm hocam. bende bunla hemen hemen aynı konf. larda makinada bakayım sana. sen haber ettikten sonra ben kasaya toparlar, xp kurarım. driverlarıda içine atarım uğraşma driverlarla diye.
-----------------------------tamam hocam sağol
-
high power 450w psu garantisi vardı
p4 3,2 ht 800fsb
2,25 gb ram
80gb ide hdd
asus dvdrom
ati 3650hd agp e.kartı
%99 ramlerde sorun var oyunda çoğu zaman resetliyor ibnetor :D
kaç para veriyon :d
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------high power 450w psu garantisi vardı
p4 3,2 ht 800fsb
2,25 gb ram
80gb ide hdd
asus dvdrom
ati 3650hd agp e.kartı
%99 ramlerde sorun var oyunda çoğu zaman resetliyor ibnetor :D
kaç para veriyon :d
-----------------------------:D ona bi de ram almak lazım. powerinde de olabilir tabi. hele anakarttaysa bittim. işlemcisinide unutmamk lazım. kısacası 200 iidir iidir :|
-
ilgilenirsen bendede bir pc var
KATI 3B MODELLEME VE TEKNİK ÇİZİMLER İÇİN KULLANDIĞIMIZ BİLGİSAYARIMIZI NOTEBOOK A GEÇTİĞİMİZ İÇİN İHTİYAZ FAZLASI OLUP SATILIKTIR.TEMİZ VE ÇALIŞIR DURUMDADIR.KASASINDA UFAK-TEFEK ÇİZİKLER BULUNMAKTADIR. KASA İÇİNDE AGIR DEVİRLİ 12 CM FAN İLE SOĞUTULMAKTADIR.WİNDOWS 7 ÜLTİMATE SÜRÜMÜ İLE SORUNSUZ VE HIZLI ÇALIŞMAKTADIR.Win 7 Deneyim dizini puanı 4.1 dir yani iyi bir pcdir..
SADECE KASA NAKİT:350 TL Sanalpazar-Sahibinden üzerinden KREDİ KARTI ÖDEMESİNDE:375 TL
GİGABYTE ANAKART 5 PC1 1 VGA ,ETHERNET,AUDİO vs vs,
3.20 PENTİUM HT İŞLEMCİ
2 GB RAM
512 MB 128 BİT DDR 2 ATİ RADEON HD 2400 EKRANKARTI
250 GB HDD
2 ADET DWDRW LG-SONY.NEC
500 WATT DELL POWER SUPPLY
EXTRA 7 USB TOPLAM:13 USB PORT
55.6 DATA FAX MODEM
SİYAH ÖNDEN BMW ARAÇ BURNU GÖRÜNÜMLÜ FRISBY KASA (Kulpsuz model)
-
contactorr bunu yazdı:
-----------------------------ilgilenirsen bendede bir pc var
KATI 3B MODELLEME VE TEKNİK ÇİZİMLER İÇİN KULLANDIĞIMIZ BİLGİSAYARIMIZI NOTEBOOK A GEÇTİĞİMİZ İÇİN İHTİYAZ FAZLASI OLUP SATILIKTIR.TEMİZ VE ÇALIŞIR DURUMDADIR.KASASINDA UFAK-TEFEK ÇİZİKLER BULUNMAKTADIR. KASA İÇİNDE AGIR DEVİRLİ 12 CM FAN İLE SOĞUTULMAKTADIR.WİNDOWS 7 ÜLTİMATE SÜRÜMÜ İLE SORUNSUZ VE HIZLI ÇALIŞMAKTADIR.Win 7 Deneyim dizini puanı 4.1 dir yani iyi bir pcdir..
SADECE KASA NAKİT:350 TL Sanalpazar-Sahibinden üzerinden KREDİ KARTI ÖDEMESİNDE:375 TL
GİGABYTE ANAKART 5 PC1 1 VGA ,ETHERNET,AUDİO vs vs,
3.20 PENTİUM HT İŞLEMCİ
2 GB RAM
512 MB 128 BİT DDR 2 ATİ RADEON HD 2400 EKRANKARTI
250 GB HDD
2 ADET DWDRW LG-SONY.NEC
500 WATT DELL POWER SUPPLY
EXTRA 7 USB TOPLAM:13 USB PORT
55.6 DATA FAX MODEM
SİYAH ÖNDEN BMW ARAÇ BURNU GÖRÜNÜMLÜ FRISBY KASA (Kulpsuz model)
-----------------------------hacı valla ben isterim ama şu ara zor ya arkadaşlara falan sorayım bi ona göre belki isteyen olur...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ozenle-Topladigim-Donanim-Urunlerimi-Satiyorum-149507/
Şurada benim satılık olduğunu ilan ettiğim bilgisayarım tanıtılıyor. Monitör ve ekran kartı dışındaki donanımı sana 500 tl ye veririm. Ayrıca en sonda belirttiğim aksesuarları da hediyem olur. Düşün, taşın ve haber ver. Hayırlı alışlar. -
p4 2.8 işlemi 4x256 (1gb) RAM, asus anakart, 256 MB ati radeon ekran kartı, mouse klavye, cd rom - cd-rw hocam, kırıkkalede bilgisayar, aklından geçen fiyatı pm at uygunsa anlaşırız hocam