Alınık Absinth
-
Selam millet ,
Başlıkta belirttiğim gibi absinth almak istiyorum vodka , rakı vs baydı artık bu içkiyi hiç denemedim ilk deneyişim olacak.
Olmuşken en iyisi olsun.thujone oranı yüksek nerde bulabilirim istanbul içi ?
-
:D bol sans dilerim kardes...
-
içinde olan maddenin hibçir etkisi yokmuş.
alırsanda yine alkol kafası yaşıyacaksın yani.
-
dibinde pelin otu olanlardan bulursan güzel olur çok extrem bir yanı yok
-
100'lük jack daniel's tennessee honey var buraya bırakayım da alacak olan olur belki :)
-
@garga eyw hacı 😁
@do_som vay aq tüm hayallerim cort oldu , her cumartesi fix alkol gecemiz var sürekli viski vodka , rakı , böyle bi döngü içinde dedim değişik bişeyler deneyelim alkol kafası yaşayacaksam eski döngüye devam edeyim madem
@kaptan nerese bulacam işte klasik tekellerde yok sanırım :/
-
Schwarz bunu yazdı
Selam millet ,
Başlıkta belirttiğim gibi absinth almak istiyorum vodka , rakı vs baydı artık bu içkiyi hiç denemedim ilk deneyişim olacak.
Olmuşken en iyisi olsun.thujone oranı yüksek nerde bulabilirim istanbul içi ?
bilinçli insanın hali de ayrı güzel thujone yoksa gerek yok kafası.
ne diyim bana da çek bi tane :)
-
Arkadaşların dediği gibi normal alkol kafası , ekstra olarak mideni yakabilir. 3-4 shotta da kafa olursunuz muhabbet ile paralel gidecek bir alkol değil. Hemen kafa olalım, clublara akalım içkisi.
-
Benim evde vardı. Kalanı geçen ctesi döktüm. %78 di oranı. İçmesi hazırlaması meşakatli biraz. Kalabalığa hazırlarken kafanda güzelse evi yakabilirsin. Barda acemi bir garsonun masamı ateşe verdiğine şahit oldum. Çok sert olmasının dışında bi esprisi yok. Sert içkileri seviyorsan iki votkanın arasında shot olarak gömebilirsin. Daha çok kokteyllere sertlik versin diye kullandım. Onun yerine sambuca deneyebilirsin. Onu tavsiye ederim. Kaliteli viski olabilir. 16lık laga mesela.
-
Kör eder
-
xylgn_ bunu yazdı
Kör eder
Niye etsin olm. 300 400 yıllık geçmişi var o içkinin.