Alınık Araba - Bütce 10.000
-
10.150 nissan micra aldım 97 model 180000'de. Çok memnunum tüpe gerek yok. 60 lira benzin koy 300 km git şeklinde bir araba. Hem küçük her yere sığıyor. Bi micralara bak derim.
-
Şahin al mk saka yapmıyorum satarken de satrsin simdilik ayağını kesin.
-
mavitutku bunu yazdıRETRET bunu yazdı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-boncuk-gibi-tertemiz-tata-klimali-dizel-2006-kacmaz-fiyataaaaaa-175433713/detaydolandırıcı olabilir dikkat etmek lazım
bu araçta kalitesiz mazot yakabilirsin, etanol takviyesiyle motor sıcakken 10 numara yağı doldur ülkenin ötekiucuna git, motor soğumadan yine temiz mazot ve temizleyici koy 1 tur daha yap öyle boktan bir araç.
lpg takılmaz buna fakat ekonomiktir.
bu tatalara verilirmi 10 bin lira felan sizce, alsak satabilirmiyiz?
kardeş tataya sakın yaklaşmayın.Zaten iyi araba olsa o paraya atılma 4-5 sene sonra 4-5milyara düşer fiyatları onların sakın yaklaşma derim tataya.
-
-
DestinatioN bunu yazdı
Oha. Şaka filan herhalde bu. -
NaZi_ bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
Oha. Şaka filan herhalde bu.yok VAN modeller ticari olarak geçer arka koltukları yoktur ruhsatta vergisi farklı muayenesş senede bir dir :)
genelde de şirketler 100lerce km yapmıştır. VAN modeli olan araba markaları bildiğim kadarıyla opel, peugeut, ford fiesta, fiat palio başka da vardır mutlaka..
rappermcs tarafından 15/Ağu/14 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
başkan bunlar ticari araç arkaya sonradan koltuk atmalı :)
-
Hybris bunu yazdı
az daha zorlayıp palio alınabilir.
Katılıyorum , saglam araba
-
2007 tata indigolar 12 filan
-
İzmirdeyim 1.5 aydır saydığın özelliklerde söylediğin fiyata araba bakıyorum. onlarca buldum expertize verdiğim paralar ebemi mikti hepsi motor gidik taklalı vs çıktı.
İşin özü o fiyata temiz klimalı araç. Zor.
Palio van bulunuyor o da van ticari. zart zurt.