Alınık Canon 600D Veya İyi Bi Makina
-
MuhammeT bunu yazdı
nikon d 7100 tavsiye ederim varsa bütçen yada ikinci el bak ne yap et 7100 güzel makina.
Zaten makineyi aldiktan 1 sene sonra eger fotografciliga ilgisi devam ederse degistirir. Bu arada d7100 almak isteyen varsa set halinde satiyorum 3 tane lens tripod canta makro tup kumanda vs.
-
sir bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
nikon d 7100 tavsiye ederim varsa bütçen yada ikinci el bak ne yap et 7100 güzel makina.
Zaten makineyi aldiktan 1 sene sonra eger fotografciliga ilgisi devam ederse degistirir. Bu arada d7100 almak isteyen varsa set halinde satiyorum 3 tane lens tripod canta makro tup kumanda vs.
PM atsana bi kaç liraya satıyorsun ?
-
Nikon istersen tavsiyelerim: d7000 yada varsa biraz daha kene d7100 al derim canon hakkında pek bilgim yok. Alacağın makinede sana şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
-
arkadaşlar yeni konu açmaya gerek duymadım bende aynı başlıkla açıcaktım zaten ..
canon 600d yada iyi bir makine tavsiye eder misiniz
üst limit 1500 tl az daha verde şunu al demeyin lütfen :D
edit: 2. el değil sıfır alacagım
sirri tarafından 16/Mar/14 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
donanımhaber.com bi inceleyin.
-
hocam ben d90 ile 600d arasında kalmıştım para çıkışmadığı için 600d aldım gayet memnunum lens yetersis kalıyor bazen üzerindeki gelecek lense dikkat et ihtiyacın olabilecek bi lensle satın al sonra pişman olursun benim gibi iyi fotolar çektim şimdi biriktiriyorum yarışmalara katılmaya başlıcam artık :D
-
makine alınalı çok oldu :D alet güzel ama dediğiniz gibi lens şart
-
elnino bunu yazdı
hocam ben d90 ile 600d arasında kalmıştım para çıkışmadığı için 600d aldım gayet memnunum lens yetersis kalıyor bazen üzerindeki gelecek lense dikkat et ihtiyacın olabilecek bi lensle satın al sonra pişman olursun benim gibi iyi fotolar çektim şimdi biriktiriyorum yarışmalara katılmaya başlıcam artık :D
18 55 lens var sanırım üzerinde . üzerindeki lensi bırakıp başka bi lensle alınan bi site yoktur herhalde :) donanım değişikliği yapılmaz zannımca . lens yetersiz kalıyor diyorsunuz lensleri ne kadar ?
makinelerden hiç anlamam arkadaşlar. "şu makine 1500 tlye kadar alabileceğin iyi bi makine" derserseniz o makineyi alacağım.
Canon Eos 600D 18-55mm IS II 18MP 3.0" LCD SLR Dijital Fotoğraf Makinesi
Canon Eos 600D 18-55mm DC 18MP 3.0" LCD SLR Dijital Fotoğraf Makinesi
bu ikisi arasında ne fark var arkadaşlar?
-
istersen 2000 tl ye
600d 50 mm lens 70 300 lens 18-55 lens
canon orjinal çanta
8 gb
16 gb hafıza kartı
18 55mm
50 mm
ters baglama aparatları
50 mm için uv filtre
tripod
makine ve lenslerin kutuları duruyor
usb kablosu şarj aleti filan hepsi içinde
makineyi ortalama 10 aydır kullanıyorum ancak lensler daha yeni istersen konuşabiliriz.
ben sıfır alacağım dersende 600D idealdir ne amaçla kullanacaksın bilemem ama uzun süre işini görecektir.
-
sıfır almayı duşunuyorum @elizabeth ilgin içi teşekkürler
ne amaçla kullanılacak: dağ bayır ınsan hayvan her türlü resim çekilecek :D