Alinik Dizustu Bilgisayar
-
Merhaba murid ve murideler. Asagida ozelliklerini belirttigim nitelikte ikinci el TEMİZ VE SORUNSUZ bir diz ustu bilgisayar ariyorum. Sahibinden.com a filan bakacaktim ama once tbt ye sorayim varsa muridlerden alalim istedim. Taksitle alacagimdan get ilan soz konusu olacak.
İslemci minimum: i5-i7 ve ayni statude
ram: min 8
ekran karti: harici olacak min 128bit
hard disk: kapasitesi cok onemli degil ama ssd olsa iyi olur
Marka olarak yalnizca lenovo-dell-asus-msi ve samsung ariyorum. Ama onceligim lenovodur.
Bu ozelliklere bilgisayari olupta satmak isteyenler buyursun. Diger alici ve satici arkadaslarda konu altina yorum yaparak paslasabilirler
-
up
-
Lenova z500 var hocam düşünürsen
-
Asus n53sv var az kullanılmış
ne kadar eder bilmiyorum
-
ikinci el sayfasında gördüm, eğer gerçekse kaçırmayın derim, adamın profil linkini burda paylaşmak doğru olur mu bilmiyorum ama modlar silebilir isterse
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009076008236&fref=nf&post_id=1099371200086811

edit : sahibini hiç tanımıyorum
OttomanSlap tarafından 22/Ara/15 04:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdı
hocam kaç para istiyosun lenovaya? kaç yıllık pc? garantisi devam etmekte mi? durumu nasıl?
-
OttomanSlap bunu yazdı
ikinci el sayfasında gördüm, eğer gerçekse kaçırmayın derim, adamın profil linkini burda paylaşmak doğru olur mu bilmiyorum ama modlar silebilir isterse
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009076008236&fref=nf&post_id=1099371200086811

edit : sahibini hiç tanımıyorum
O fiyata mac alirim hocam :))
-
akenaton bunu yazdıSserkan bunu yazdı
hocam kaç para istiyosun lenovaya? kaç yıllık pc? garantisi devam etmekte mi? durumu nasıl?
Pm attım hocam
-
2800 e bu cihazdan daha iyisini bulabilir miyim ??
K555LB-XO189T
-
yunusdogan bunu yazdı
2800 e bu cihazdan daha iyisini bulabilir miyim ??
K555LB-XO189T
bu makina iyimiş 2500 olsa dadından yenmez
-
Lenovo z580 var hocam. Temiz makine. Teklifin varsa uyarsa satarim belki batarya vs ölü degil.
Sadece mavide kirmizi goze çaromayan bir ölü piksel var. Garantisi belki bir iki ay daha duruyordur