Alınık Ekran Kartı PCI-E Ucuz Yollu
-
arkadaşlar. alınık ucuz yollu bi ekran kartı arıyorum..
istediğim özellikler ;
1. PCI-E olması
2. Fanlı soğutma olması
3. Çalışıyo olması
4. 128bit DDR2 256MB civarları filan olması
5. Teşekkürler.
-
3. Önemli tabi simdi :) O dilde benim eski laptop in anakarti yandi 2. El saglam anakart bulabilcegimiz nere var bu memlekette :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
3. Önemli tabi simdi :) O dilde benim eski laptop in anakarti yandi 2. El saglam anakart bulabilcegimiz nere var bu memlekette :)
-----------------------------elimde sağlam çalışır vaziyette laptop var ama sadece paneli yok. tv'ye monitöre filan tak kullan.
dvd-rw na kadar çalışıyor :) vereyim istersen celeron işlemci 512ddr2 ram ati bilmem ney ekran kartı :D dell
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------elimde sağlam çalışır vaziyette laptop var ama sadece paneli yok. tv'ye monitöre filan tak kullan.
dvd-rw na kadar çalışıyor :) vereyim istersen celeron işlemci 512ddr2 ram ati bilmem ney ekran kartı :D dell
Benim olayim duygusal ya o aleti calistirmam lazim bnm :) yoksa laptop skıntm yok :) sagolasin ama iyi niyetine gurban :)) -
bütçen nedir üstat ?
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------bütçen nedir üstat ?
-----------------------------başka bütçe açık..
yani bu özelliklerde bi kart 150 tl etmeyeceğine göre :)
benim aradığım 256 mb olsun 128bit olsun ddr2 filan çok rahat üşümü görür.
o düzey birşey istiyorum. bütçe sorunu yok yani
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
-----------------------------bütçen nedir üstat ?
-----------------------------başka bütçe açık..
yani bu özelliklerde bi kart 150 tl etmeyeceğine göre :)
benim aradığım 256 mb olsun 128bit olsun ddr2 filan çok rahat üşümü görür.
o düzey birşey istiyorum. bütçe sorunu yok yani
-----------------------------http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-ztc_gt220_1gb_d3-gt220-gddr3-1gb-128bit-nvidia-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40909
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-ztc_gt220_1gb_d3-gt220-gddr3-1gb-128bit-nvidia-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40909
-----------------------------eyvallah hocam sıfır bende baktım o civarda ama gerek yok o kasaya ben sadece görüntü alıcağım o/b olmadığı için dandirikten bişi istiyorum :)
-
geforce 6200 turbocache var hocam 256 mb 64 bit işini görürse uygun fiyattan vereyim kenarda duruyor öyle kullanmıyorum..
-
satmayın la beleşe verin bu adama olsa beleşe verrirdim valla
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------satmayın la beleşe verin bu adama olsa beleşe verrirdim valla
Belki biz BarisYigit i sevmiyoz ;) belki bole bi dernegiz.? ;);):)