Alınık General Mobile Discovery
-
Bende discovery elite alacagim hediyelik. akakcede 1189 a var en ucuz daha uygun onerilere acigim
-
Hacı otg kabloya 25 demişsin baltalamak gibi olmasın da çok değil mi ?
-
frq23 bunu yazdı
Bende discovery elite alacagim hediyelik. akakcede 1189 a var en ucuz daha uygun onerilere acigim
müdür bende elit düşünüyorum nasıldır bu telefon kullanan varsa biraz aydınlatsa
-
watervay bunu yazdı
Hacı otg kabloya 25 demişsin baltalamak gibi olmasın da çok değil mi ?
müdür o otg kabolsu kutu gibi olandan her bok var samsung tablet için olanlardan gibi.
üzerinde 5 girişi olanlardan. ben salak gibi bilmiyordum gittim aldım. otg desteği yokmüş gmd de hiç düşünmemiştim.
ama çalışmıyor zaten uyumlu değilmiş. arkadaşa başka birşeyler için kullır diye gönderecektim. uyguna almıştım zaten. pahallı değil.
-
Illegal_Character bunu yazdıfrq23 bunu yazdı
müdür bende elit düşünüyorum nasıldır bu telefon kullanan varsa biraz aydınlatsa
o fiyata 2.el temiz g2 alsan daha mantıklı bence. elite için pek olumlu yazılar okumadım sağda solda.
-
bende bitane siyah var 12/02/2014 te aldım 1 ay önce garantiye gitti sıfır anakart takmışlar kaç kuruş ederki çizik kırık yok aldığım dakka ekrana film takmıştım.
-
costantin bunu yazdı
bende bitane siyah var 12/02/2014 te aldım 1 ay önce garantiye gitti sıfır anakart takmışlar kaç kuruş ederki çizik kırık yok aldığım dakka ekrana film takmıştım.
500-550
-
costantin bunu yazdı
16gb mi
-
HashiramaSenju bunu yazdıcostantin bunu yazdı
16gb mi
evet 16
-
benim cihaz satılıktır beyler hanımlar almak isteyen pm atsın.