Alınık General Mobile Discovery

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

Bende discovery elite alacagim hediyelik. akakcede 1189 a var en ucuz daha uygun onerilere acigim

YalnızAdam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hacı otg kabloya 25 demişsin baltalamak gibi olmasın da çok değil mi ?

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    frq23 bunu yazdı

Bende discovery elite alacagim hediyelik. akakcede 1189 a var en ucuz daha uygun onerilere acigim

müdür bende elit düşünüyorum nasıldır bu telefon kullanan varsa biraz aydınlatsa

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Hacı otg kabloya 25 demişsin baltalamak gibi olmasın da çok değil mi ?

müdür o otg kabolsu kutu gibi olandan her bok var samsung tablet için olanlardan gibi.

üzerinde 5 girişi olanlardan. ben salak gibi bilmiyordum gittim aldım. otg desteği yokmüş gmd de hiç düşünmemiştim.

ama çalışmıyor zaten uyumlu değilmiş. arkadaşa başka birşeyler için kullır diye gönderecektim. uyguna almıştım zaten. pahallı değil.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    Illegal_Character bunu yazdı
    frq23 bunu yazdı

müdür bende elit düşünüyorum nasıldır bu telefon kullanan varsa biraz aydınlatsa

o fiyata 2.el temiz g2 alsan daha mantıklı bence. elite için pek olumlu yazılar okumadım sağda solda.

Ninjaların Tanrısı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

bende bitane siyah var 12/02/2014 te aldım 1 ay önce garantiye gitti sıfır anakart takmışlar kaç kuruş ederki çizik kırık yok aldığım dakka ekrana film takmıştım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

bende bitane siyah var 12/02/2014 te aldım 1 ay önce garantiye gitti sıfır anakart takmışlar kaç kuruş ederki çizik kırık yok aldığım dakka ekrana film takmıştım.

500-550

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

16gb mi 

Ninjaların Tanrısı...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    HashiramaSenju bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

16gb mi 

evet 16

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

benim cihaz satılıktır beyler hanımlar almak isteyen pm atsın.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2916 Toplam Mesaj: 25