Alınık İphone 8
-
selam gençler
iphone 8 bakınıyorum, tercihen garantili. bütçem 3k civarı. varsa satan mürid yazabilir.
-
hani sen üseyin'den xiaomi alıyordun :D
-
DevilKingtr bunu yazdı
hani sen üseyin'den xiaomi alıyordun :D
biraz düşündüm iphone daha ucuza geliyor. bir tane 8 alıp 1 sene kadar kullanıp geri satsam max 300-500 zarar ederim. dolar artarsa onu da etmem. xiaomi alsam, paketini açtığım an -500 le başlıcam
-
8 ile zarar etmemen zor. Zira üretimi durdu. 8'in kaderi 4-5-5C ve 6 ile aynı olacak. Onlarında üretimi durunca millet almak istemiyordu.
-
plus almalısın batarya ömrü neredeyse iki katı
-
mkyb bunu yazdı
8 ile zarar etmemen zor. Zira üretimi durdu. 8'in kaderi 4-5-5C ve 6 ile aynı olacak. Onlarında üretimi durunca millet almak istemiyordu.
illa SE mi almak lazım o zaman :| o da çok pahalı.
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sıfır 7 al garantisinin bitmesine az kala sat gitsin. Zaten aynı fiyat 2. el 8 ile. Sıfır telefonun keyfi bir başka.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sıfır 7 al garantisinin bitmesine az kala sat gitsin. Zaten aynı fiyat 2. el 8 ile. Sıfır telefonun keyfi bir başka.
abi sıfırı 3300 falan. 2500 lere ikinci el garantili 7 ler var. onlardan alsam olma mı sence? sıfır almanın avantajı ne olacak ? (ikinci eli alırken sikilmeyeceğimi varsayarsak)
-
Oda mı artmış vay amk 2 ay önce 2.900'lere kadar düşmüştü. :) 2 yıl garantin olur, telefonun ne olduğunu bilerek alırsın. İkinci elde adam bilmiyorsun ki telefonu nasıl kullandı, tamir gördü mü vs.
-
Bende iphone 8 vardı güzel cihaz ama satarken sorun yaşıyon fiyat kıran eden çok. ondan tavsiye etmem
-
mkyb bunu yazdı
Oda mı artmış vay amk 2 ay önce 2.900'lere kadar düşmüştü. :) 2 yıl garantin olur, telefonun ne olduğunu bilerek alırsın. İkinci elde adam bilmiyorsun ki telefonu nasıl kullandı, tamir gördü mü vs.
şuna imei atılıyor mu? atılıyorsa bunu alayım. bu adamlardan daha önce 1-2 kere telefon almıştım kafa adamlara benziyolardı :D