Alınık Köpek :)
-
Merhabalar hocalar,
Evimde 2 kedim var ve ailemize bir de köpek katmak istiyoruz. Bu yüzden özellikle küçük ırk ve yavru bir dost arayışındayım.
Köpek yetiştirmekle ilgili tecrübem olmadığı için ırk önerilerine de açığım. Kedilerle uyumlu olması benim için önemli.Hayvan satın almak istemiyorum, yalnızca sahiplenmek istiyorum lakin kurtaran ev vs bir türlü formlara dönmüyor, anlamadım sanki sahiplendirmek istemiyorlar gibi.
PlayForFree tarafından 23/Eyl/25 11:39 tarihinde düzenlenmiştir
Eğer tanıdığınızda sahiplendirmek isteyen, yavru küçük ırk köpek varsa benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim, mama bağışı vsde yapabilirim.
barınağa git.
jack russel bak.
eğitimi çok ama çok kolay ki eğitimlidir sahipleneceğin.
-
Freak bunu yazdı
barınağa git.
jack russel bak.
eğitimi çok ama çok kolay ki eğitimlidir sahipleneceğin.
Gideceğim hocam çoğu barınak önden form doldur gelirsen anca seversin, yardım edersin modunda takılmaya başlamış, belediyenin barınağına gideceğim.
Teşekkürler önerin için. -
Rus finosu.
-
mkyb bunu yazdı
Rus finosu.
kesinlikle hayır. egitilmesi havlaması otu boku sıkıntı
-
duburdovucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Rus finosu.
kesinlikle hayır. egitilmesi havlaması otu boku sıkıntı
apartmanda oturuyorum malesef hocam havlama konusunda sıkıntıya düşebilirim, gezdirme, enerjisini atma vs sıkıntı olmaz gün içinde vaktim var.
-
Kolay gelsin kardeş.
O kadar leş bir süreç ki inşallah senin de benim gibi miden bulanıp boşvermezsin..
-
NaZi_ bunu yazdı
Kolay gelsin kardeş.
O kadar leş bir süreç ki inşallah senin de benim gibi miden bulanıp boşvermezsin..
Sorma hocam vallahi anlayamadım barınaklar sanki köpek vermek istemiyor gibi, öncesinden de neredeyse gbt kontrolü yapacaklar.
Ben de önüne gelen herkese verilmemesi taraftarıyım ama başvuru formundaki soruları görseniz şaşarsınız :) -
büyük ırk al
-
alacak olsam sıfır numara pinçır veya şivava alırım kedi gibi oda minik sevimli birşey
-
iso bunu yazdı
büyük ırk al
Fakir ise büyük, zengin ise küçük alır.