Alınık Monitör
-
Monitör ihtiyacım var, tercihen 19 inç ve üstü wide-screen LCD özelliklerinde ikinci el fazla pahalı olmayan bir monitör arıyorum. Tuncelide öğrenciyim, işsizim ve çok masraflı olmaması gerekiyor, eğer hibe etmek isteyen olursa mezun olduğumda (üç ay sonra) başka bir müride hibe ederim hiç düşünmeden.
-
Dostum kısa süreli bir şey ise git bir bilgisayarcıya 35 liraya crt monitör al kullan kullancağın kadar sonra çöpe at en temizi.
-
Hocam buraya gelene kadar yaklaşık iki ay boyunca crt kullandım, ki philips 19 inç güzel bir monitördü zamanında ama daha tövbeliyim yani hiç uğraşamam crtyle. Tuncelide de hiç monitör yok zaten ne kadar arasam da bulamıyorum.
-
ne bicim ogrencisin sen crt'yi begenmiyorsun
-
Öğrenciyim diye çöp karıştırıp oradan yemek yiyeyim istersen? Artı zaten tuncelide olmadığını da yazdım, 20kglik monitörün kargosu ne kadar tutar bilginiz var mı peki?
-
sana cop karistir diyen olmadi! calisir bir durumdaki monitoru sirf crt diye kullanmayi kendine yediremiyor ve bu kadar ukala isen hicbir hibe bulamazsin.
ptt kargo ile 15-20 lira arasi tutar, bahane insanlarindan nefret ederim. ne halin varsa gor, cope atarim sana vermem -
30 kiloluk monitörün kargosu 20 lira tutsa evdeki I getirttirdim zaten niye yorayım kendimi?
-
hocam max bütçen nedir . ?
-
Kargo falan anca 100 civarına çıkabiliyorum.
-
Son kez up....
-
Paypal ile satmak isteyen var ise 50$ ödeme yapabilirim şu anda, 150 tl gibi bir rakam ediyor ve LED 19+ için geçerli