Alınık P3/P4
-
mesaj attım hocam.
-
tam bnim makinadan bahediyorsun
pentium celeron 768 ram 128 ekran kartıım var eğr bana bundan daha iyi bir makina verebilrsen ki sanmıyorum veririm makina mı
-
asiminnesli bunu yazdı
pentium celeron 768 ram 128 ekran kartıım var eğr bana bundan daha iyi bir makina verebilrsen ki sanmıyorum veririm makina mı
Bence daha kotusunu veremez (bulamaz) hocam :D iyisi kolay -
Programmer bunu yazdı
holy sen pm leri kpatmamışmıydın yaw sana pm atamıyorduk biz bi ara
bence sen mesaj atma diye kapamıştır :) (sana takılamzsam rahat edemiyorum la :)
teras katında bi p3 makina olcaktı çalışıyo mu bilmem 5-6 sene önce arkadaş bıraktıydı öle duruyo alet.bakim duruyo mu -
Noneyim bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
Bence daha kotusunu veremez (bulamaz) hocam :D iyisi kolayBendeki P2 mmx makinadan daha doğusu artık müzik çalardan haberin yok tabi.
256mb ram 16mb Voodoo Ekran kartı.
-
12 yıllık pc var termal macun la canavar olur 128 ram 128 ekran kartı dandik işlemci, xp'yi kaldırıyo hitman filan oynadığımı hatırlıyorum ama şuan depoda onu bulmam zor, belki de atmışlardır :/
-
şuan 512 mb ram ramdan kullanımlı 32 mb ekran kartı bilgisayardan bu mesajımı yazıyorum. Çok lazımsa yolla programı ben deneyim şeyhim.
-
abi p4 1.6 islemci 512 ram 256 paylasimsiz ekran karti 40 gb hdd li bi makinam var ama su an yanimda degil. lazimsa gonderttireyim. 2002 miydi neydi anakart yanmisti poweri ve birkac parcasini 2003 te felan degistirmistim dun gibi aklimda...
xp sp3 var ustunde tum network islerimi (mitm, all spoofing, cracking, hack vsvs...) bu emektar makinam sayesinde yapardim. hala icinde neler neler var su an baktigimda ulan bunlari ben mi basarmisim diyorum.. cocuktuk ama cok arastirip okurduk sizin gibi ustadlarin sayesinde ogrendik abi biz isleri...
hey gidi gunler heey :((