Alınık PS3 İnce-Kalın-Harddisk Boyutu Fark Etmez
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Kimsenin işine karışmak istemem, yalnız herkesin malı kendine kıymetli arkadaşlar. Bu işi yapan birisi olarak, 320 GB, 3.55 versiyon, 2 kol, 15 oyun yüklü şekilde 550 TL'ye(2. el), dükkandan satılabiliyorsa, ortada bir yanlışlık var demektir. Mürid, müride bunu yapmayalım bari.
DeaD_BY, buradaki arkadaşlarla anlaşmaya varamazsan, istediğin özellikleri belirterek bir PM atarsan, elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.
-----------------------------Nerde satılıyor o sekılde hocam? :)
-
hocam a101 bu hafta ps3 getiriyor 320 gb 649 tl fiyatı.
-
Cronos bunu yazdı:
-----------------------------hocam a101 bu hafta ps3 getiriyor 320 gb 649 tl fiyatı.
-----------------------------A101 Maret öyle mı? :D
Eeee ama onlar da 649 TL ye sadece cıhazı satar bısı vermez ynında baska :D
varmı kampanyanın ilanı vss? -
hocam bnde dün gördüm a101de elimde reklamı fln yok ama eğer yakınında a101 varsa git bak derim.
-
Tamam hocam evın 3 - 5 sokak ötesınde var :D Oraya bı sorayım :)
-
hocam her a101e gelir mi o bende bi bakayım hemen :D
-
Hocam gecen haftadan berı ındırımdeymıs gıttım baktım ...
evet Bluray Film hedıye 320 GB makına 5.2 v mus sanırım 649 TL Asya ve Garantı Bonus a da 675 TL yı 12 ye bölüyorlar lazım olan ılgılnen varsa BİLGİSİNE :)
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Kimsenin işine karışmak istemem, yalnız herkesin malı kendine kıymetli arkadaşlar. Bu işi yapan birisi olarak, 320 GB, 3.55 versiyon, 2 kol, 15 oyun yüklü şekilde 550 TL'ye(2. el), dükkandan satılabiliyorsa, ortada bir yanlışlık var demektir. Mürid, müride bunu yapmayalım bari.
DeaD_BY, buradaki arkadaşlarla anlaşmaya varamazsan, istediğin özellikleri belirterek bir PM atarsan, elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.
-----------------------------İzmir hocam. Sadece geçen hafta 3 adet bu şekilde alacak arkadaşı yölendirdim. 500-550 ve 600 olarak satıldılar. Hepsi standart 2 gamepad'liydi, sadece HDD boyutları 320, 250 ve 120 olarak değişiyordu.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------İzmir hocam. Sadece geçen hafta 3 adet bu şekilde alacak arkadaşı yölendirdim. 500-550 ve 600 olarak satıldılar. Hepsi standart 2 gamepad'liydi, sadece HDD boyutları 320, 250 ve 120 olarak değişiyordu.
-----------------------------Nerde Hocam bende ızmır deyım?