Alınık S4 Yada Note2
-
0 açılmamış s4 mini var düşünürsen.
-
Ucuza note 2 nereden bulabilirim bilen var mı?
-
800 e bulursan bende alirim. Bende var 6 aylik cizik dahi yok siyah. Sifirindan daha temiz desem yeridir. 1300 tl fiyati da.
Not : Benmkide telefonma olan guvenmden dolayi verilms bi fiyat. Duzgn bi s4 almak icin 1000tl yi gormen lazim.
-
Hocam 1k, ankara elden teslim yaparım S4 için, ya da 21 nisanda İzmir elden. Hani az biraz belki pazarlık olur; ama daha altına ikinci el denk getirebilirsen şansına gelir. Kaçırma derim. :)
-
900 ver note2 vereyim daha 1.5 yıllık garantisi var avea bayisinden alınma full bady koruyuculu gercı kararsız kaldım bı an ama :S
-
S4 al ben tavsiye ederim.
O fiyatlara lalabileceğin en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.
S4 iyidir, hoştur, candır, takır takır çalışır, üzmez, sevindirir, saygılıdır, efendidir, gıkı çıkmaz, sus dersen susar, konuş dersen konuşur, hayatına eşlik eder, e daha ne olsun :)
-
JOE bunu yazdı
S4 iyidir, hoştur, candır, takır takır çalışır, üzmez, sevindirir, saygılıdır, efendidir, gıkı çıkmaz, sus dersen susar, konuş dersen konuşur, hayatına eşlik eder, e daha ne olsun :)
bi tek bataryada problem var, bikeresinde hiç şarj almamaya başladı garantiye gönderdim batarya değiştirdiler, şimdide bataryası şişti yarım gün gidiyor napmak lazım bilemiyorum bataryalarda pahalı...
-
Son kitkat güncellemesiyle batarya ömrü uzadı bende.
Normal kullanımda çok rahat 2 gün gidiyor.
-
JOE bunu yazdı
Hocam teknoloji biraz şans işi. Benim s4 hiç takır takır çalışamadı. Telefonda olan bütün kronik sorunları yaşadım. (Batarya şişmesi, şarjdayken ısınma, ve en sonunda EFS'nin uçması) Alırken bunlarıda düşün derim. Ha düzgün türkiye garantili bir cihaz bulursan ona bişey diyemem.
-
Note II al ...
S IIII alma ...
Note II CAN dır ...
(Her ikisini de kullanmış biri olarak söyluyorum , Note II al bana ve Note II diyenlere DUA edersin :)