Alınık Sorunsuz "Sony Ericsson Zylo"
-
Varmı elinde olan beyler? Cebinizde duran da olur =)

-
arkadaş alışveriş bölümünü anasayfadan kaldırdılar açılan konular gözükmüyo şuraya bak konunun hiti 3.. ne oluyo siteye anlamıyorum
-
bende olacaktı bundan bitane. bakayım çalışıyosa ayarlarım sana
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------bende olacaktı bundan bitane. bakayım çalışıyosa ayarlarım sana
-----------------------------hallettim cihazı aldım dostum ilgin için çok çok sağol. ama telefon sık sık donuyo yani böyle biraz ağır çalışıyo format ta attıma aynı neden olsa gerek ?
-
yazılımsal olabilir.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yazılımsal olabilir.
-----------------------------bunu nasıl sıfırlarım hızlandırırım ya :S T9 kullanıyorum aq nasılsın bile zor yazıyo hazneside bi boka yaramıyo satıcam pişmanım ya :@
-
hangi ildesin kardeşim sen? izmirdeysen uğra bana bi yazılım atalım. yada bulunduğun ilde bi telefoncuya gidip yazılım attırıp denemek gerekir. ine değişiklik olmazsa tamirlik bakmak gerekebilir.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hangi ildesin kardeşim sen? izmirdeysen uğra bana bi yazılım atalım. yada bulunduğun ilde bi telefoncuya gidip yazılım attırıp denemek gerekir. ine değişiklik olmazsa tamirlik bakmak gerekebilir.
-----------------------------ya cihaz normalde 1 aylık sıfır cihaz.. donanımsal olacağını sanmam. istanbul cerrahpaşadayım adam gibi yazılım atabilecek yok artık çarşıya gitmem lazım sanırım...
-
hacı ben atarım yazılımı da. izmirdeyim. olmadı bi servise uğra. çok kasıyo bu alet falan diye
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben atarım yazılımı da. izmirdeyim. olmadı bi servise uğra. çok kasıyo bu alet falan diye
-----------------------------servisi yok garantisiz şirket vermiş. ama bi telefoncuya gidicez artık..
-
nerden başına bela ettin :D