Alınık Taşınabilir Harddisk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:
    -----------------------------

2 TB (3.5) SEAGATE EXPANSION SİYAH - 350 TL isteyenler ulaşabilir ;) daha dorusu herhangi bir ürüne ihtiyacı olan irtibata geçsin elimden geldiğince yardım edebilirim.

400e bırak bana

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

bendende size tavsiye, harici alacaksanız dışardan beslemeli (adaptörlü falan) model almayın.

sebep ?

sebep olarak sana şunu söyleyeyim. dahili beslemesi olan backup ı (mesela herşeyi usb den alan 2.5" ler gibi) direk çektiğinde güç kesintisi olur, çok fazla zarar vermez. ama alışkanlık yapmamak lazım bu durumuda.

adaptörlü backuplar, swichmode tabir ettiğimiz trafoludur. 5 ve 12 voltu birlikte çevirir verir diske. ve inanılmaz derecede bu adaptörlerin arızalandığını gördüm. ( birazda şans işi ama kendi adıma konuşuyorum karşılaştığım oran %50 civarlarında) adaptör arızalanıp biraz fazla voltaj verdimi disk tamamen uçuyor. yedek medek hak getire.

ilk seçenekte disk zarar görürse yedeğin en azından bir kısmını kurtarman muhtemeldir. ikinci seçenekte kurtarma ümidin pek olmasın derim hocam.

bu benim şimdiye kadar edindiğim tecrübeme göreki şahsi kanaatimdir. kimse de katılmak zorunda değil :) arkadaş tavsiye istemiş. bende kendi görüşüme göre tavsiye tavsiye verdim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Crack34 bunu yazdı:

Ben dün üç model buldum internetten bunlara ne dersiniz;

http://www.hepsiburada.com/seagate-1-tb-32mb-7200rpm-freeagent-desk-35-tasinabilir-disk-st310005fdd2e1-rk/ProductDetails.aspx?productId=bd850783&categoryId=100225    Seagate

http://www.hepsiburada.com/western-digital-mybook-essential-1tb-35-tasinabilir-disk-wdbaaf0010hbk-eesn-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd84621&categoryId=100225     Western Digital

http://www.hepsiburada.com/western-digital-mybook-elite-1tb-35-tasinabilir-disk-wdbaah0010hch-eesn/ProductDetails.aspx?productId=bd84723&categoryId=100225#tablnk  Western Digital

200 liradan fazlada vermek istemiyorum, iş için kullanmıcam.

Evimde arşivlediğim filmleri atmak için istiyorum.

seagate olanda 32mb önbellek var o hoşuma gitti. westernlerin birisine 8mb önbellek demiş diğer westernde önbellek bilgisi bulamadım.

benim kendi hdd'mde smartdiskmiş 32mb önbellekli şimdi bi 700mblık film attım içine 10sn de attı :D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crack34
    Crack34's avatar
    Erkek

bugün eve teknik servis geldi televizyonu kurmak için. Adam şöyle bişey söyledi; harici harddisk'ten blueray film izliyebilmem için harddisk'in 2.5" olması gerekiyormuş doğrumudur?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Crack34 bunu yazdı:

bugün eve teknik servis geldi televizyonu kurmak için. Adam şöyle bişey söyledi; harici harddisk'ten blueray film izliyebilmem için harddisk'in 2.5" olması gerekiyormuş doğrumudur?

o adam atsın kendini camdan aşağı. 2.5 yada 3.5 oluşu harddiskin boyutu ile alakalıdır.yani alakası yok...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crack34
    Crack34's avatar
    Erkek

can498 bunu yazdı:

Crack34 bunu yazdı:

o adam atsın kendini camdan aşağı. 2.5 yada 3.5 oluşu harddiskin boyutu ile alakalıdır.yani alakası yok...

İşte bende boyutla alakalı olduğunu söyledim ama adam öyle dedi bi sorayım dedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    5LoTh
    5LoTh's avatar
    Erkek

benim eski dizüstünün hard diski vardı 60gb lık ide ama ona bir kutu uydurup taşımalı kullanabilir miyim acaba ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

5LoTh bunu yazdı:

benim eski dizüstünün hard diski vardı 60gb lık ide ama ona bir kutu uydurup taşımalı kullanabilir miyim acaba ??

kullanırsın

http://www.hepsiburada.com/quake-gd25604-ide-25-siyah-hdd-kutusu/ProductDetails.aspx?productId=bd84349&categoryId=813#tablnk

Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 29