Alınık Toshiba 17" Laptop
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
14 inc toshiba m645 var
17 alcam hocam başlıkta olduğu gibi -
bütçeni yazsan yardımcı olmaya çalışır,caz ama böyle doğmamış çocuğ mektup oluyo a.q
-
Asker bunu yazdı:
bütçeni yazsan yardımcı olmaya çalışır,caz ama böyle doğmamış çocuğ mektup oluyo a.q
hocam 600-650 -
sniper_tnr bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
hocam 600-650
-----------------------------hocam bu fiyata seçme şansın olduğunu sanmıyorum zaten oyun oynamayı yani son çkan oyunları oynamayı unut bi kere 17" olabilir ama zor dandik olur sahibinden e bi bak istersen
-
Dostum bende 17'' toshiba notebook var almanyadan almıştım.bahsettiğin fiyatlara bulman zordan öteye imkansız... Notebooğum için istersen mail adresimi vereyim ancak o fiyata asla olmas :)
-
18.4 inc
i7 işlemci işte
8 gb ram zart zurt canavar bi makina düştü dün elime 3 milyar a satıorum 5 sene garantisi var cihaz sıfır kutusunda normalde 4.200 e falan satılıomus sanırım neyse ilgileniosan pm at pazarlık falan olmaz bu arada fiyat ucuk gelebilir cidden ucuk ama nabiyim bu laptopa da 1.500 denmez...
-
ne yaptın adam 600 650 den bahsediyo sen 3000lik notebook soyluyosun .d hayırlı satıslar model yazarmısın merak ettim
-
Asker bunu yazdı:
ne yaptın adam 600 650 den bahsediyo sen 3000lik notebook soyluyosun .d hayırlı satıslar model yazarmısın merak ettim
-----------------------------modeline işyerine gidince bakarım simdi aklımda değil ama söle diyim sana 5 sene garanti ve sıfır bi cihazdan bahsedioreum ben sana... anladın ? i serisi işlemci hemde son cıkan ve 8 gb ram 18.4 inc lcd ben hayatımı görmemiştim... neyse ben ögle söliyim dedim ya isteyen pm atar istemeyen atmaz sıkıntıyok
-
Arkadaşlar ilginize tşk ederim bi tane aldım. :)
-
hacı 700-800e sahibindende bulabilirsin a300 ler vardı bi ara gördüydüm ordan bulursun illaki