Alınık Vdsl2 Modem
-
Modemim bozuldu :-/ uygun birşeyler bakıyorum, yeni konu açmak istemiyorum hazır yakın tarihli bir konu varken buradan devam edeyim dedim. Öneriniz yada fazla olup satacağınız, 150 tlyi civarında modem tavsiyelerinizi bekliyorum. En az 2-3 kişi bağlanacağınız evden
Şimdiden teşekkürler.
-
masuk bunu yazdı
Modemim bozuldu :-/ uygun birşeyler bakıyorum, yeni konu açmak istemiyorum hazır yakın tarihli bir konu varken buradan devam edeyim dedim. Öneriniz yada fazla olup satacağınız, 150 tlyi civarında modem tavsiyelerinizi bekliyorum. En az 2-3 kişi bağlanacağınız evden
Şimdiden teşekkürler.
@ari41 murid ile iletişime gec hocam. 2 hafta oldu ben alali konuda acmistim.
-
Teşekkür ederim. İletisimdeyim şu anda. Saol.
-
-
nevorapat bunu yazdı
vardı heralde v2 ise 70 liraya ateşlerim.
borcunu ver borcunuu:D
-
ugur0 bunu yazdınevorapat bunu yazdı
vardı heralde v2 ise 70 liraya ateşlerim.
borcunu ver borcunuu:D
asdhgfajdcajf xd adam ifşa etmiş satıp verdik xd
-
Asus AC51 öneririm arkadaşlar. Efso modem.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Bana da öyle geldi. Zyxel almıştım Turk.net başvurusu yaparken bu modeli 199 TL'ye verdiğini görünce Zyxel'i iptal edip bunu aldım. Evde kullanıyor musun çekim alanı nasıl? 2-3 modem denedim 2+1 evde bir ucundan öbür ucuna çekmiyor. Tam uç uca da değil 10 metre mesafe var yok. Arada duvar da yok bir odanın kapısının yanında modem diğer odanın kapıda çekiyor içeri geçip koltuğa oturunca can çekişiyor. 3 anten var diye AC51 aldım deneyip bakacağım artık.
-
DarkSkull bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Bana da öyle geldi. Zyxel almıştım Turk.net başvurusu yaparken bu modeli 199 TL'ye verdiğini görünce Zyxel'i iptal edip bunu aldım. Evde kullanıyor musun çekim alanı nasıl? 2-3 modem denedim 2+1 evde bir ucundan öbür ucuna çekmiyor. Tam uç uca da değil 10 metre mesafe var yok. Arada duvar da yok bir odanın kapısının yanında modem diğer odanın kapıda çekiyor içeri geçip koltuğa oturunca can çekişiyor. 3 anten var diye AC51 aldım deneyip bakacağım artık.
Bizim ev müstakil hocam. Aşşağıda bi laptop var yukarıda bir laptop var. Aşşağıda olan laptoptan youtube filan açmak sıkıntı olmuyor. İnstagram vs hiç hissetmiyorsun zaten. Bir de modem bi 2ghz bir de 5 ghz yolluyor. 2 modem olarak gözüküyor yani. 2ghz olan daha kuvvetli sinyalmiş. Sıkıntı olmuyor yani. Modem yukarda, alt katta kafamıza göre takılabiliyoruz.
-
var mı fazladan vdsl2 modemi olan?