İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Alınık Yurtdışı Çok Sayıda İphone 5S 16-32-64 Gb
Alınık Yurtdışı Çok Sayıda İphone 5S 16-32-64 Gb
-
nasi cok sayida bu? 3-5.
-
valla hocam kimse sana güvenmez en başta.. daha ilk konu ve ilk mesajın.. kimsin nesin belli değil.. milletin işi gücü yok sana güvenip telefon getirecek de sen parasını sonra vereceksin. azcık aklı olan adam zaten böyle bi konu açmaz.. kusura bakma ama yaptığın mantıksız üstü mantıksız..
-
hocu bi arkadaşın kuzenı bu işlerle ugrasıyodu ıraktan getırtıyo pasaport kaydını zartını zurtunu yaptırıyo sordurayımmı bı ne dersın
-
çok sayıda deyince bende 15-20 lerden başlayıp sürekli alıcan zannettim :)
zaten senin dediğin gibi insanlarda sana güvenip önce ürün sonra para tarzı işyapmazlar, yanlış anlama kişisel değilde daha 1 konun,2 mesajın var ticarete girişmişin site içinde. sanki daha çok google a "iphone5s yurtdışı" felan yazıp , tbt nin google da yukarlarda çıkması sonucu destek e mail atıp rica edip underezo dan davetiye alıp , o şekilde üye olmuşta gelir gelmezde işe başlamış imajı vermişsin biraz :D :D neyse hayırlı işler diliyorum, satan çıkarsa o da para kazanmış olu, onada iyi alışverişler diliyorum :) -
masb bunu yazdı
adet konusu şimdilik 3-5 ama sıklıkla alınabilir. Fiyat 16 gb 1800-1900 civarıdır.Önce para sonra telefon olayına girmem kesinlişkle kendine güvenen varsa sanalpazardan acar alışveriş gerçekleşir .Kim kime güvenipte para gönderir bu devirde ? 5c ler içinde teklifler değerlendirilir teşekkürler
kim kime güvenipte iphone gönderir bu devirde?
-
adam şaka gibi
-
Çok sayı benim de ilgimi çekti ama bu sayı ve bu yaklaşımla burdan ekmek çıkmaz..
-
MaviGozluDev bunu yazdı
çok sayıda deyince bende 15-20 lerden başlayıp sürekli alıcan zannettim :)
zaten senin dediğin gibi insanlarda sana güvenip önce ürün sonra para tarzı işyapmazlar, yanlış anlama kişisel değilde daha 1 konun,2 mesajın var ticarete girişmişin site içinde. sanki daha çok google a "iphone5s yurtdışı" felan yazıp , tbt nin google da yukarlarda çıkması sonucu destek e mail atıp rica edip underezo dan davetiye alıp , o şekilde üye olmuşta gelir gelmezde işe başlamış imajı vermişsin biraz :D :D neyse hayırlı işler diliyorum, satan çıkarsa o da para kazanmış olu, onada iyi alışverişler diliyorum :)Haciabi ben 100 konusu olup 100 mesaj atan adama borc verdim de ne oldu. 1,5 sene sonra alabildim ancak. Hatta sevilen birisiydi TBT'de.
-
adam kötü bişi demedi la. ilan açın çeksin para işi garanti olsun sonra getirirsiniz işte.
-
Bimde 2.300 lira taa oralarda uğraşmaya gerek yok :D