folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alınması Gereken Zor Karar...

Alınması Gereken Zor Karar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu konuda çok düşündüm ve içinden çıkamadım birde sizlere sorayım istedim...

Durumu kısaca özetleyim. Bu gün bir kaç saat öncesi itibariyle bir başka firma ile anlaşmış durumdayım... yani iş için pazartesi günü bir aksilik olmazsa işe başlıyorum...

ancak sıkıntı şu bu firma benim bursiyerim ve eski patronum olan kişinin rakibi... şimdi kesinlikle bu firmada çalışacağım bu konuda karar vermiş durumdayım ancak bursiyerimide incitmek istemiyorum sonuçta bana yardımcı oldu bir çok konuda... eski firmamdan ayrılma nedenime gelince ingilizce kursuna gitmem yani patronumun parasını ödediği kursa gitmem için bir kaç saat önce çıkmam gerekiyordu... kendiside part time eleman çalıştırmak istemediğini ama kursa devam etmemi istediğini söyledi... böylece bende işten istifa ettim onun isteği üzerine ve kursa devam ettim...

herneyse konunun esas sıkıştığı nokta yukardada söylediğim gibi yeni anlaştığım firma kariyer açısından çok iyi bir pozisyon öneriyor... ama bu firmada başlarkende bursiyerimi incitmek istemiyorum... sizce ne yapmam gerekir?

Not: şuan bir hayli gergin olduğum için biraz çıkıp yürüyeceğim yazdıklarınız gelince okuycam ilgilendiğiniz için şimdiden çok sağolun arkadaşlar...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

ben bursiyerin olsaydım ve benden habersiz, sessiz sedasız rakibimle çalıştığını duysaydım hayal kırıklığına uğrardım. 

git bir konuş adamla.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

evet önce bursiyerinle konuş her şeyi anlat zaten teklifi beğenirse kendi der sakın kaçırma diye.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

hocam kariyer açısından bakarsan olaya, yani profesyonel düşünürüm ben derse gözünü kırpma git çalış.

ki anladığım kadarıyla adam burs vermemiş, çalıştırmış, öğrenci olduğun için biraz burs ayağına yatmış.

içini rahat ettir. bu devirde kimse kimseyi mikmeden zengin olamıyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ileride hayatını geçindirmeni sağlayacak olan eski patronun değil

konuşup açıklaman iyi olur ama sakın utanma mahçup olma

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Bence herşey para kariyer vs değildir.İş hayatında duygulara yer yok diyenler insanlıktan çıktıklarının farkına varamıyorlar.Her şey daha fazla kar daha fazla yükselmek için yapılan tüm yanlışlar mübah görülmeye başlıyor.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

boyle zor durumlarinda biraz empati kurabilirsen cözüme ulasabilirsin.

Parlayan bizi paylar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wrongly bunu yazdı:
    -----------------------------

ki anladığım kadarıyla adam burs vermemiş, çalıştırmış, öğrenci olduğun için biraz burs ayağına yatmış.

-----------------------------

bende aynısını düşündüm çalıştırmış adınıda burs koymuş gibi. tabii okuduğu dönem burs vermiş sonrasında işe almışda olabilir ama bilmiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Doğduğum yer değil doyduğum yer diye bir söz  vardır. aslında çok maddiyatçı bir söz  sevmem ama genelde söylenmesi doğru olan konular vardır senin durumundada olduğu gibi... Başkalarını memnun etmek için kendi  hayatını   harcama  derim ben.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

oyunun kurallarini koyamyrsn koyulms kurallara gore oynucaksin. hersey parami, kariyermi olmadigini ancak biseyler ters gitmeye basladiginda anliyo insan. is dunyasinda heran hersey olabiliyo sana suana kadar olanaklar saglayanlari incitme. En azindan karsılastiginda rahat rahat konusabilesin.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

hoca adam sana benim yanmda çalış diye burs vermediya hiç düşünme kararında devam et

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
Toplam Hit: 2422 Toplam Mesaj: 16