folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alistirmadan Yemek Vermek - Kedi?

Alistirmadan Yemek Vermek - Kedi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yaz verirsen kışında ister. ama içeriye hiç alma girerse dışarı at. belli bir zaman sonra içeri girilmemesi gerektiğini öğrenir. kışın başka bir yere geçiyorsan  şimdiden bi dönercinin önüne bırak. yada istanbuldaysan fatih camii yada sultanahmete bırak 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    rahmican bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    öyle bi mantık mi var hacı verirsin bi kaç ay yemek sonra sen yemek vermeyince aç aç niye beklesin orda elbet gider.

kedide yada beslenmesinde mantık aramayacaksın kedyi alıştırdın mı zor bırakır hele yavru kediler biri tarafından beslenirse onları anneleri gibi görür falan filan

Hacı o dediğin olay sadece kedide değil her hayvanda oluyo fakat doğduğu gibi alıp beslemen lazım yani senin ilk senin kokunu duyduğu zaman annesi gibi görür bu kedi zaten günlerdir sokakta aq gözleri falan açılmış anca o benim sahibim diye benimser yemek vermeyincede siktir olur gider ki ister annesi gibi görsün ister dayısı gibi yemek vermeyince gider. MiqRoP tarafından 05/Ağu/12 03:28 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    rahmican bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    öyle bi mantık mi var hacı verirsin bi kaç ay yemek sonra sen yemek vermeyince aç aç niye beklesin orda elbet gider.

kedide yada beslenmesinde mantık aramayacaksın kedyi alıştırdın mı zor bırakır hele yavru kediler biri tarafından beslenirse onları anneleri gibi görür falan filan

Hacı o dediğin olay sadece kedide değil her hayvanda oluyo fakat doğduğu gibi alıp beslemen lazım yani senin ilk senin kokunu duyduğu zaman annesi gibi görür bu kedi zaten günlerdir sokakta aq gözleri falan açılmış anca o benim sahibim diye benimser yemek vermeyincede siktir olur gider ki ister annesi gibi görsün ister dayısı gibi yemek vermeyince gider.

:) güleceksin ve belkide inanmayacaksın ama bu dediğin kedi de geçerli değildir. Kedi besleyen kişiyi kölesi kendinide onun efendisi olarak görür:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

''Alıstırmadan yemek vermek'' imkansızdan bahsediyosun hoca :) 

bi kere yemek veya su verdiğin zaman sana bağlanır birdaha yemek veya su verecek zanneder ve beklemeye dewam eder :)

tolgaStain tarafından 05/Ağu/12 08:38 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

bizim apartmanda besleyen birisi vardı, ilk de su vererek başladı, sonra yemek artıkları şimdi de mama almaya başladı sokak kedileri için, inanır mısın bütün mahallenin kedileri bizim apartmanın otoparkında yatıp kalkmaya başladı, gitmeleri için apt. sakinleri çok uğraştı ama kediler alıştığı için gitmiyor. hatta bi tanesi garfield gibi oldu, yiyip içip yatmaktan düşün yani :D

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 1544 Toplam Mesaj: 16