folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alışveriş Merkezlerindeki Güvenlik Kapıları.

Alışveriş Merkezlerindeki Güvenlik Kapıları.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bendede 20cm lik bi çakı var şimdiye kadar taşımadığım zamanda öttüm taşıdığım zamanda öttüm bi gün g*te gelcemde hadi hayırlısı... bel çantası felan biyerde taşırsan cezai bi yükümü yok  sanırım

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/21554.html

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

makinenin hassasiyetine göre değişir bıçak tarzı bişiy varsa montunun cebine koy montunu eline al girişte telefon bıraktığın yere bırak montu elinden karşıya geçince al denendi hiçbir sorun çıkmadı. ayrıca silah vb. oldumu durdurup aramak istiyorlar tabi ruhsat varsa ruhsatı gösterip direk geçiyorsun. babamdan biliyorum bigün alışveriş merkezinin güvenliğinden geçerken öttü güvenlik çok toy bişeye benziyodu makineyi gösterdi ruhsat görebilirmiyim dedi güvenlik babamda sanki görsen anlıycakmısın dedi olsun ben bi görim dedi :)) yani ruhsat çakma bile olsa kapıdan geçersin hiçbir sorunda olmaz.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7607

bu bıcak cok hosuma gitti sağlammıdır? hadi aldım diyelim nasıl bilenir? kolay kırılırmı? bunla vukuata gidilirmi güvenilirmi buna?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

x-ray cihazlarinda sag ve sol profillerde gozler var bacak bel omuz kafa kismi   her goz 40 derecelik aciyi tariyor  gecerken b elli beden acilari kaciriyor ama genelde gecerken adimlama hareketlerinden tum vucudun gozlere gorunmesine sebebiyet veriyoruz...

bu durumde en kor kalan kisim ayak tabanidir ki buda adim atisinda gozukur bir alisveris merkezine girerseniz  siradayken x-ray once caktirmadan goz atin gozler hangi yonde bicak ayakkabi icinde  gozun oldugu bolum dibinde  bicak oldugu ayagi surterek hafif acili bir adimla gecirirsiniz.. zahmetli gibi gorunmesin olmaz diye birsey yoktur...

2- cisi ise tokasi hafif kaba metal kemer takin kemerin altina gizleyin oterse kemer gosterip elindeki x cihazi tutar kemer oter  defalarca kez denenmistir her ikiside..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Hocam bıçak muşta yada taşıdığın her neyse büyük değilse. Cüzdanın arasına koyabilirsin:D Nasıl olsa telefonu falan yan tarafa bırakyorsun cüzdanın elinde gireceksin içeri cüzdanı yan tarafa bırakıp içeri gireceksin tabi sakın cüzdanı alırken düşürme.. Benim cüzdana muşta falan da koydum terminale soktu hiç sıkıntıda yaşamadım:D

Ki sende yaaşamazsın..

Toplam Hit: 4349 Toplam Mesaj: 26