Alışverişte Yeni Bir Yöntem: Hopi
-
Bonusbay diye bir şey çıkmıştı bi ara ona benzettim. Yine benzer bir şekilde bonusbay üzerinden(chrome eklentisi mevcut) bir çok alışveriş sitesinden (hepsiburada, gittigidiyor, ebay, aliexpress, trendyol, morhipo boyner, dominos, carrefour, d&r, d-smart, bimeks, turk-net vs...) alışveriş yaptıkça bonus biriktiriyorsunuz. bonuslar yüzdelik olarak ya da "2.5 tl" gibi şekillerde veriliyor. İşin asıl ilginç kısmı ise bu bonuslarla alışveriş yapmak zorunda değilsiniz! İstersen çekebiliyorsun da para olarak :)
Gel gelelim kuru fasülyenin faydalarına :) referans sistemi de mevcut sitede bundan dolayı kendi referanslı linkimi paylaşacağım(kaydolan kişiye bir eksisi yok, bana muhtemel, siz alışveriş yaparsanız artısı var)
http://www.bonusbay.com.tr/?r=2690607
referansımla kaydolmak istemezseniz:
kofcu tarafından 28/Nis/15 09:15 tarihinde düzenlenmiştir -
ArduouS bunu yazdı

Hopiniz sağolun beyler :D
Edit: O usb kablosunu ekleyince kargo bedava oluyor, zaten öneri çıkıyor aşşağıda alışveriş yaparken şunu alırsanız kargo bedava gibi gibi, birini o ürün seçin birinide alacağınız bi ürün :D 1 lirada bonusum vardı onu kullandım
bunları hangi siteden aldınız.
-
LinkinMeTiN bunu yazdıArduouS bunu yazdı

Edit: O usb kablosunu ekleyince kargo bedava oluyor, zaten öneri çıkıyor aşşağıda alışveriş yaparken şunu alırsanız kargo bedava gibi gibi, birini o ürün seçin birinide alacağınız bi ürün :D 1 lirada bonusum vardı onu kullandım
bizde kazandık fakat hangi siteden alacağımızı bilmiyoruz :)
-
LinkinMeTiN bunu yazdıArduouS bunu yazdı

morhipo hocam
üstüne 2 sipariş daha geçtim

-
http://www.hopi.com.tr/Kampanya/1?Turkcell
DETAYLAR
Samsung Galaxy Grand Prime, Turkcell Turbo T50, Samsung Galaxy S6 32GB*, iPhone 6 64GB ve iPhone 6 Plus 64GB model cep telefonlarını Hopi'lilere özel teklifler ile 24 ay kontratlı alarak anında 200 Paracık'a kadar hediye kazabilirsiniz.
Hopi’lilere özel mobil numara taşıma tarifeleri ile de 100 Paracık'a kadar hediye kazanabilirsiniz.
-
Samsung Galaxy Grand Prime
HY 500DK + 1000SMS + 1GB + Anında 100 paracık hediye -
Samsung Galaxy Grand Prime
HY 1000DK + 4GB + 1000SMS + Anında 100 paracık hediye -
Turkcell Turbo T50
HY 500DK + 1000SMS + 1GB + Anında 100 paracık hediye -
Turkcell Turbo T50
HY 1000DK + 4GB + 1000SMS + Anında 100 paracık hediye -
Samsung Galaxy S6 32GB *
HY 1000DK + 4GB + 1000SMS + Anında 200 paracık hediye -
Samsung Galaxy S6 32GB *
HY 1500DK + 4GB + 1000SMS + Anında 200 paracık hediye -
iPhone 6 64GB
iPhone 6 64GB
HY 1500DK + 4GB + 1000SMS + Anında 200 paracık hediye -
iPhone 6 Plus 64GB
iPhone 6 Plus 64GB
HY 1500DK + 4GB + 1000SMS + Anında 200 paracık hediye
* Samsung Galaxy S6, 32GB ve diğer tüm versiyonları ile 200 Paracık hediye teklifi kapsamındadır. Tüm kampanyalar 24 ay kontratlıdır.
* Turkcell özel tekliflerinden yararlanmak için Boyner Grup Mağazalarındaki Hopi&Turkcell Standlarımızdan veya Satış Danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.
-
-
DETAYLAR
Kampanya 29 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerlidir.
Hopi üyesi morhipo.com'da Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için morhipo.com üyesi olmak gereklidir.
Kampanyada Paracık'lar en fazla 2 kat değerli harcanabilir. Katlı kullanım en fazla 25 Paracık'a uygulanacaktır.
Bu kampanya en az 250TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
Kampanya Firma'nın devam eden diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
Hopi ve morhipo.com kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanya dahilinde vade farksız 3 taksit hizmetinden yararlanılabilir.
Paracıkla ile ilgili genel kurallar:
Hopi'nin ödül puanı olan Paracık'lar, alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır ve kullanılır. Hopi işyerleri, ürünler ve/veya dönemler itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazı ürün gruplarında geçerli olmayabilir. Her kampanyanın koşullarına göre kazanılan Paracık'lar alışverişten sonra takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir. Ancak kazanıldığı alışverişi takip eden 1. yılın bittiği takvim ayının sonunda geçerliliğini yitirir.* Hopi, Paracık'lar ile ilgili kuralları değiştirebilme, uygulamaya son verme haklarını saklı tutar.
*Hopi'yi hemen indirerek kullanıcısı olan 1 milyon kişiye verilecek hediye 25 Paracık'ın son kullanım tarihi ise 2 Haziran 2015’tir. Uygulama indirimi kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalara tabi olmak üzere kullanıcılara aittir.
-
boynerin amk
kaargo dahil kotondan tshirt u 38 di 13 e aldım :) ama fikrim aynı
akşamda diğer telefona indirem
-
DJ_Alper bunu yazdı
boynerin amk
kaargo dahil kotondan tshirt u 38 di 13 e aldım :) ama fikrim aynı
akşamda diğer telefona indirem
siteden mi mağazadan mı ? link verir misin bu fiyata t-shirtlerden ?
-
la kafamı karıştırdınız. beleş bişi varsa sömürelim. hopi ne alaka sonradan morhipoya dönmüş olay. farklı farklı tellere yüklemek gerekiyorsa benim ikinci tele rom atar atar yüklerim. işin ibneliğini söyleyin hele :)
-
joe_black bunu yazdı
la kafamı karıştırdınız. beleş bişi varsa sömürelim. hopi ne alaka sonradan morhipoya dönmüş olay. farklı farklı tellere yüklemek gerekiyorsa benim ikinci tele rom atar atar yüklerim. işin ibneliğini söyleyin hele :)
rom atman önemli değil her numaraya birkere alınabiliyor hocam
Edit: https://www.ayakkabidunyasi.com.tr
Bu siteden şu kodu girerseniz 20 lira alt limitli 20 TL puan kazanıyorsunuz
İndirim kodu 3MV83JDP82W41
ArduouS tarafından 28/Nis/15 17:08 tarihinde düzenlenmiştir