folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Alkislabeni.Com - Alkışla Beni Tanıtımı

Alkislabeni.Com - Alkışla Beni Tanıtımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar,

2-3 arkadaşımızla beraber herkesin kolayca üye olabileceği üyelerin birbirlerini alkışlayarak, alkışlarıyla hem kendi profillerine hem de siteye can verdiği ve herkesin yüzünü güldürebilen ya da en azından gülümsetebilen viral bir medya portalı kurduk. Sitemizin mobil desteği mevcuttur. Ayrıca mobil olarakta denemenizi rica ederim :)

Ziyaret edip eksik gördüklerinizi paylaşıp katkıda bulunursanız bizleri onurlandırırsınız.

Sitemiz: http://www.alkislabeni.com

Şuan Üzerinde Çalışılan Eklenecekler

• Sağ Tarafa Top Alkış Alanlar
    • Google ve Facebook ile Login

Saygılar

PLaXToR tarafından 07/Eyl/15 06:09 tarihinde düzenlenmiştir

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

- Beyaz arkaplan göz yoruyor. Sade bir şey seçseniz güzel olur.

- 9GAG tarzı olmuş güzel site fakat alkislarlayasiyorum.com özentisi gibi olmuş alanadı.

- Resmin üstüne yazı yazıp caps yapma özelliği getirilmeli. Örnek : http://hizliresim.com/p/caps-yap

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

İsmini verdiğiniz sitenin ilk tasarımı da elimizden geçmişti. Konsept baya bir farklı. Burda postlar like değil alkış yada n.h alıyor. Güzel Düşünceleriniz ve Öneriniz için teşekkür ederiz. Listeye ekledik :)

PLaXToR tarafından 07/Eyl/15 06:20 tarihinde düzenlenmiştir

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sabah millet internete girsin ekşi sözlükte bir turbo yaparım sizin siteye.  ;)

Bu arada gifler bir tek bende mi oynamıyor ?

mkyb tarafından 07/Eyl/15 06:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Giflerin bazıları 3-4 mb biraz beklerseniz açılacaktır diye umuyorum. :) Paylaşımınıza çok seviniriz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ya hocam bırak Allah'ını seversen kurumsal konuşmaları biz bizeyiz burada neresi çalışmıyor amk ? diyebilirsin sıkıntı yok. :) Bu arada adil kullanım kotası ne çabuk doldu :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

:) Alışmışız bir kere :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

güzel içerik var hayırlı olsun.

Yalnız isim cidden Alkislarlayasiyorum.com çakması olmuş.

Birde NAH resmi komiklikten çok iticiliği sembolize etti bende. Yani puantaj için nah resmi hoş değil.

DrKill tarafından 07/Eyl/15 09:38 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başarılar  diliyorum hoca... Güzel düşünmüşsün

Nvidia tarafından 07/Eyl/15 11:27 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam logo dahil, butonları (nah işareti felan) vektörel çizim ve sade şekilde kullanmanızı tavsiye edebilirim. sağdaki reklam alanını da ya alttaki görsellerin genişliğine indirgeyin, ya da görselleri reklama göre biraz büyütün. 

hayırılısı olsun, kolay gelsin..

umarım başarılı olursunuz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sitede ağırlıklı beyaz arkaplan olduğundan, sanki hala yapımı devam ediyor, bişeyler eksik gibi hissettiriyor insana.

Bir de o alkış ve nah logoları çok absürd ve gereksiz.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1802 Toplam Mesaj: 16
yeni viral medya portalı yeni site alkisla beni