folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Alkışlarlayaşıyorum.Com Dan Nasıl Video İndirebilirim

Alkışlarlayaşıyorum.Com Dan Nasıl Video İndirebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    O değilde firefoxun son sürümünde bir sürü bug var. Züktüğümün gugılı geliştiricilere para mı veriyor nedense hala düzeltmediler.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    telekom bunu yazdı

Programsız indirmek için
    Önce videoyu firefox'ta baştan sona izle.
    Ardından adres satırına about:cache yaz.
    Disk device cache kısmındaki -> List Cache Entries bağlantısına tıkla.

Çıkan sayfadan üsttekilerden biri (büyük boyutlu olan) senin aradığındır. Video olduğunu düşündüğün bağlantıya tıkla. Ayrıntı sayfası gelecek emin olmak istersen bir kez daha sayfadaki bağlantıya tıklayabilirsin, video açılacaktır. Açtığın video çıkarsa bir önceki sayfadan bağlantıyı farklı kaydet yaparsın.

Ekleme:
    Chrome'da da aynı mantık var.
    about:cache yaz, sana börtü böcük her şeyi gösterecek aradan seçmece yapacaksın ya da kaynak koddan video linkinin olduğu izleseneyi bul ör: http://www.izlesene.com/player_others/ayplayer.swf?videoid=109723&playerid=ay&playername=ay.

Sonra bu videoyu güzelce izle tekrar cache kısmına gir, içeriğinde .mp4 olan linklere bak. Onlardan biri aradığın video.
    Üstteki için http://istr03.izlesene.com/data/ayvideos/109/109723-360.mp4/ea6c90b9be794130108ed739a41de925/515A09E9

lazım olur belki

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    videonun başlığını YouTube da arat muhtemelen vardir aynı video sonra ssyoutubedan indir ben Oyle yapıyorum cok kolay

Toplam Hit: 7324 Toplam Mesaj: 14