Alkol Sonrası Kalbimin Hızlı Atması (Acil Müritler)
-
bok var gibi içiyorsunuz arkadaş ne anlıyorsunuz neden içiyorsunuz anlamıyorum ya ondan sonra yok kustum yok başım dönüyo yok kalbim çarpıyo trafik kazaları bilmemne vesaire ..
-
Viski+ 3-5 damla bira güzel oluyorda ne yaptın sen yaw:D rakı bira vodka s.kip atmışsın bünyeyi.
-
Yaw bilader üsturublu salla biraz
-
Alkolün faydaları:
-İntihar düşüncesini kafadan atar.
-Bünyeyi rahatlatır kasları gevşetir.
-Uykusuzluk problemini çözer.
-Stresi alır.
-Muhabbeti koyultur.
-Ön sevişmeyi kısaltır olayı kestirmeden sonuca bağlar.
-Cinnetin önüne geçer.
-Toplumu yatıştırır.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------bok var gibi içiyorsunuz arkadaş ne anlıyorsunuz neden içiyorsunuz anlamıyorum ya ondan sonra yok kustum yok başım dönüyo yok kalbim çarpıyo trafik kazaları bilmemne vesaire ..
-----------------------------Çok şeyler denir de. Ne diyim..
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------bok var gibi içiyorsunuz arkadaş ne anlıyorsunuz neden içiyorsunuz anlamıyorum ya ondan sonra yok kustum yok başım dönüyo yok kalbim çarpıyo trafik kazaları bilmemne vesaire ..
-----------------------------içmeyi bilmeyen, bünyesini tanımayan adam kusar. kendi sınırlarını bilirsen zarar görmeden, keyifle içebilirsin. alkol aldıktan sonra 1 kere kustuğumu hatırlamıyorum. fazla kaçırmaya başladığım an uykum geliyor zaten, yatıyorum. :D
Trafik kazası da tamamen sorumsuzlukla alakalı.
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Yaw bilader üsturublu salla biraz
-----------------------------bir dahakine de pm at bana da şişelerin capsini yollayayım :W
adama bak ya gece gece.
neyse müritler teşekkür ederim. hepinize :D iyi çarpıntı yaptı.
-
Ne iciyon ? Redbull ise normaldir.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Javaya başla geçer.
-----------------------------Montla sıç geçer :D
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Ne iciyon ? Redbull ise normaldir.
-----------------------------2 tane kırmızı tuborg içmiş :D % 50 lik vodkanın %50 sini içmiş az birazda rakı içmiş :D inandırıcı geldimi size ? sünger olsa çekmez amq