Alkol Ve İlaç Kullanımı
-
İcme ilac bitene kadar haci cokmu zor :D
-
antibiyotik dışında sıkıntısını bilmiyorum ama sonuçta ilacın anlamı kalmıyor hastalığın uzar.
-
ilaçların bitmesini bekle sonra nese sonrasını yazmıyım.
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam bize sormak yerine aç ilaçların prospektüslerini oku, ilaç etkileşimlerinde alkol yazıyor mu yazmıyor mu diye..
Mesela Clast için burdan baktım ben:
Alkolle ilgili hiçbir şey yazmamakta ilaç etkileşimlerinde. Bu durumda sorun yok.
Bak işte oku prospektüslerini.. Bizden alacağın yanıt ya "iç yav bişi olmaz ben şunu şunu içtim hiçbişi olmadı" ya da "içme olm ölürsün bak bi arkadaşım şunu şunu içti çok fena oldu" olacaktır, kimse bilmez ki hangi ilacın etken maddesi nedir alkolle etkileşimi nasıldır..
-----------------------------millet şimdiden başlamış bile hoca : )
-
Etanol+Antibiyoktik veya Etanol+Psikotik ilaçların ÖLÜMCÜL sonuçları olabilir.
Psikotik ilaçlarla birlikte alkol alıp hastanelik olmuş biri olarak diyorum. Bekle, ilaçların bitsin. İyileş sonra alkol alırsın. Olay kimyasal, her kimyevi madde başka bir kimyevi madde ile etkileşime girer. Kimi insanın bünyesinde %0.1'lik etki yapar ve hissetmezsin bile. ama bazılarınının reaksiyonu ve sonucu %25 olur ve o zaman ''ne halt ettim ben'' dersin.
Velhasılı içme işte amk
-
ben de bir şey sorayım madem konu açıldı, enerji içecekleriyle ilaç yanetkisi olur mu
he bazen günlük 1.5 litre içtiğim oluyor onunda bi zararı olur mu :D
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------ben de bir şey sorayım madem konu açıldı, enerji içecekleriyle ilaç yanetkisi olur mu
-----------------------------Enerji Dirnklerin içinde belli bir oranda alkol oluyor. Ayrıca yine bu içeceklerin kalp ritmini hızlandırdığı da bir gerçek. İlaçla alınması durumunda kalp ritmini olumsuz etkileyebilir. Tabi burda içilen ilaçda çok önemli. Ama dediğim gibi böyle atraksiyonlara gerek yok
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Daft bunu yazdı:
-----------------------------ben de bir şey sorayım madem konu açıldı, enerji içecekleriyle ilaç yanetkisi olur mu
-----------------------------Enerji Dirnklerin içinde belli bir oranda alkol oluyor. Ayrıca yine bu içeceklerin kalp ritmini hızlandırdığı da bir gerçek. İlaçla alınması durumunda kalp ritmini olumsuz etkileyebilir. Tabi burda içilen ilaçda çok önemli. Ama dediğim gibi böyle atraksiyonlara gerek yok
-----------------------------1.5 litre içtiğim günlerde ne kalp ritmim hızlanıyor bariz şekilde, ne uykusuzluk çekiyorum :D
yalama olmuş artık anlaşılan
acep alkol oranı nedir içindeki?
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Anti depresan ağrı kesici ve sakinleştirici tarzı ilaçlarla beraber kullanman, intihar seviyesine getirebilir olayı, uzak dur.
-----------------------------Arkadaş doğru söylüyor. Geçen hafta wellbutrin xl+risperdal+2 adet illegal+5 tuborg 1 35lık rakı ıctım. 3 gun yuruyemedım. beyın fonksıyonlarım durdu. Sakın denemeyın antıdepresanlarla alkol.