Alkollu İken.
-
Gece haliyle gunun anlam ve onemi adina disari ciktik.Hersey iyi akarken is meselesi yuzunden(onun sozde ortagi icin) kiz arkadasimla tartistik Joly joker in icinde.Eve dondum kiz arkadasimi evine birakarak.Yalniz bu tartisma geceyi cidden bulandirdi.İngiltere den gelme bi rom vardi elimde tv sehpasinin yaninda fazladan bi figur gibi dururken bu fazlaligi gidermek hemde gecenin kirintilarini supurmek icin benim mobilyaciya ayaklarina tekerlek taktirdigim (Cuneyt Arkin in bi filminde gormustum yillar once)fiskosumun ustunde onu actim.kederden uzuntuden kalp sizintisi herseyi bardaga koydum rom la ictim.insan birde sevgililer gununde uzuntu yasamas bunu hayatinda bi yaraymis gibi hissedecek olmasi sikintisida nefes darligi.kahrettim balkona ciktim Antalya cok nemliydi.belki baska gozlerde nemliydi yada kalpler.insanin sevgiye her zaman toleransi olmali.Anlar onemli degil anlar degerli dedim bir an yada her ikisi dedim.salona gidip baktigimda rom sisesi yariya inmis tv de bi belgesel turu bisey buldum.sizmisimbi telefonla irkildim hicbisey yasanmadigini sorumluluk almak isteyen tonlarla bezeli cumleler kuruldu karsilikli.dusunuyorumda sisenin dibine 2 bardak varken her an yasadigimdan keyif aldim.
-
günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla weskeyy arkadaşımıza teşekkür ederiz:D
-
joli joker antalyadadamı varmış yav
-
joli joker ne ki?
biz bilmeyiz öyle yerler:D
-
dün bende joly jokerdeydim saat 2:00 gibim bi çift tartışıyodu ben dans ediyolar sanmıştım
yoksa sizmiydiniz :|
-
ana tema jolly joker değil.diğer taraflara yoğunlaşın : )
-
joli joker ne mq:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
joli joker ne mq:D
-----------------------------antalya dedemanda ünlü bi bar/disko tarzında kalite bi yer :))
-
beyoglundada var baya kalite bi yer 1.sınıf
-
Klavyenden ne sözcükler dökülmüş usta öyle ya :/ Çalayım bari bi ara lazım olur değiştirir birine satarız :D
Toplam Hit: 1110 Toplam Mesaj: 10