Alkolmetre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

böyle bi cihaz vardır mutlaka bulmak lazım. türkiyede çevirmelerden insan yılıyor artık her adımda çevirme kontrol var. dünyanın başka hiçbir yerine böyle saçma sapan bir sistem yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bu konu hakkında ciddi çalışma yapılabilir ama ilk önce gerçekten çalışan kalibresi düzgün cihaz lazım under amcam konuyu gizli yapmamış direk6umuma açık 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Capter81 bunu yazdı

Çok nezaketli hocam artık vijdaniniz yandı bence. Alkolmetre alıp birdaha gereksiz yere banlamalarin onune geçeceksiniz. Bence bu adaletli bi yaklasim. Çünkü eskiden çok içiyordunuz. Promil değeri artınca kim var kim yok banlamissiniz dediler. Öyle duyum almıştım. Alkolü abartmadan icseniz artık kimse haksiz yere banlanmayacak. @cyberangel ler gibi çok kişi banlandi. @holyone sağlık olsun yinede az ilerleme katetmek haktan adaletten yana olmakta güzel birsey

Cok nezaketli multi murid kardesim.

Benim alkol ile cok aram yok. Sosyal iciciyim. 1-2 bira icer kalkarim oda haftada 1-2 defadir. 

Sarhos olmussan bir tek Holy i banlarim ki Holy de bunun icin önlemini aldi, Holy ve Rene yi banlayamiyorum :(

Multi değilim korkmayın yüce üstat splinter hocamız espirituel biriyim sadece. Bugün kaç tane içtiniz sadece merakımdan sordum. Carslbergmi iciyosunuz kırmızı tuborgmu kırmızı bremen mi. 

Atini siken kovboy 🤠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Neyi kandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Kusura bakmayın da alkollü isen araç başına geçme. İllaha birinin canını aldıktan sonra mı pişman olmanız gerekiyor?  

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1007 Toplam Mesaj: 25
alkolmetre