Alkolmetre
-
böyle bi cihaz vardır mutlaka bulmak lazım. türkiyede çevirmelerden insan yılıyor artık her adımda çevirme kontrol var. dünyanın başka hiçbir yerine böyle saçma sapan bir sistem yok.
-
Bu konu hakkında ciddi çalışma yapılabilir ama ilk önce gerçekten çalışan kalibresi düzgün cihaz lazım under amcam konuyu gizli yapmamış direk6umuma açık
-
underzero bunu yazdıCapter81 bunu yazdı
Çok nezaketli hocam artık vijdaniniz yandı bence. Alkolmetre alıp birdaha gereksiz yere banlamalarin onune geçeceksiniz. Bence bu adaletli bi yaklasim. Çünkü eskiden çok içiyordunuz. Promil değeri artınca kim var kim yok banlamissiniz dediler. Öyle duyum almıştım. Alkolü abartmadan icseniz artık kimse haksiz yere banlanmayacak. @cyberangel ler gibi çok kişi banlandi. @holyone sağlık olsun yinede az ilerleme katetmek haktan adaletten yana olmakta güzel birsey
Cok nezaketli multi murid kardesim.
Benim alkol ile cok aram yok. Sosyal iciciyim. 1-2 bira icer kalkarim oda haftada 1-2 defadir.
Sarhos olmussan bir tek Holy i banlarim ki Holy de bunun icin önlemini aldi, Holy ve Rene yi banlayamiyorum :(
Multi değilim korkmayın yüce üstat splinter hocamız espirituel biriyim sadece. Bugün kaç tane içtiniz sadece merakımdan sordum. Carslbergmi iciyosunuz kırmızı tuborgmu kırmızı bremen mi.
-
Neyi kandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Kusura bakmayın da alkollü isen araç başına geçme. İllaha birinin canını aldıktan sonra mı pişman olmanız gerekiyor?