Alkolmetre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

böyle bi cihaz vardır mutlaka bulmak lazım. türkiyede çevirmelerden insan yılıyor artık her adımda çevirme kontrol var. dünyanın başka hiçbir yerine böyle saçma sapan bir sistem yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bu konu hakkında ciddi çalışma yapılabilir ama ilk önce gerçekten çalışan kalibresi düzgün cihaz lazım under amcam konuyu gizli yapmamış direk6umuma açık 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Capter81 bunu yazdı

Çok nezaketli hocam artık vijdaniniz yandı bence. Alkolmetre alıp birdaha gereksiz yere banlamalarin onune geçeceksiniz. Bence bu adaletli bi yaklasim. Çünkü eskiden çok içiyordunuz. Promil değeri artınca kim var kim yok banlamissiniz dediler. Öyle duyum almıştım. Alkolü abartmadan icseniz artık kimse haksiz yere banlanmayacak. @cyberangel ler gibi çok kişi banlandi. @holyone sağlık olsun yinede az ilerleme katetmek haktan adaletten yana olmakta güzel birsey

Cok nezaketli multi murid kardesim.

Benim alkol ile cok aram yok. Sosyal iciciyim. 1-2 bira icer kalkarim oda haftada 1-2 defadir. 

Sarhos olmussan bir tek Holy i banlarim ki Holy de bunun icin önlemini aldi, Holy ve Rene yi banlayamiyorum :(

Multi değilim korkmayın yüce üstat splinter hocamız espirituel biriyim sadece. Bugün kaç tane içtiniz sadece merakımdan sordum. Carslbergmi iciyosunuz kırmızı tuborgmu kırmızı bremen mi. 

Atini siken kovboy 🤠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Neyi kandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Kusura bakmayın da alkollü isen araç başına geçme. İllaha birinin canını aldıktan sonra mı pişman olmanız gerekiyor?  

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Neyi kandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Kusura bakmayın da alkollü isen araç başına geçme. İllaha birinin canını aldıktan sonra mı pişman olmanız gerekiyor?  

Katiliyorum. Sarhos iken kesinlikle binilmemeli. Alkol alacagim yere gittigimde mutlaka ya aracsiz giderim veya baskasinin araciyla giderim.

Ama 1-2 bira icince sarhos olmuyorsun da cevirmede 0.50 cikarsa o sorun teskil ediyor.

Cihaz edinme amacim 2 bira ictigimde 50 promilin ustundeyse araca binmemek.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    underzero bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Katiliyorum. Sarhos iken kesinlikle binilmemeli. Alkol alacagim yere gittigimde mutlaka ya aracsiz giderim veya baskasinin araciyla giderim.

Ama 1-2 bira icince sarhos olmuyorsun da cevirmede 0.50 cikarsa o sorun teskil ediyor.

Cihaz edinme amacim 2 bira ictigimde 50 promilin ustundeyse araca binmemek.

Bir arkadas en son alkollu yakalanisimda 820bin ceza yedi. ilk olcumde 59 promil. 2. olcumde 68 alkollu idi. AMK ehliyetsiz olsan daha az ceza oduyorsun. Arkadas baska sorunlari da var diye hic uzatmadan hepsini oduyor ama ehliyetine de 6 ay el koyuyorlar.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Abi alkol değil de şu dezenfektan kullanınca da çıkıyor diyorlar. 

O Sebepten çok kullanıyorsanız makul olabilir

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

Abi alkol değil de şu dezenfektan kullanınca da çıkıyor diyorlar. 

O Sebepten çok kullanıyorsanız makul olabilir

ben yolda sürekli yüzüme kolonya fışlatıyor hem de 70 80 derece olanlardan. o şekilde de çıkar mı ki ama uçucu uçmaz mı ya

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Üç sayfadır bi cihaz yoksa demek ki bu iş yaş...

Evrupada barlarda otomatlar var 2 euro atıyorsun pipetle üflüyorsun ne güzel...

...said addicted.
Toplam Hit: 1502 Toplam Mesaj: 30
alkolmetre