folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Allah Aşkına Tahribat Son Kez Yardım Edin Tercihler

Allah Aşkına Tahribat Son Kez Yardım Edin Tercihler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

ben itü imalat türkçeyi makineye geçerim diye yazdım ama çok zormuş bu bir birde 2 sene okuduktan sonra 1. sınıftan tekrar başlayacağım 3 yıl gidiyor LANET OLSUN BU ÇOK KÖTÜ İMALATTAN BİR B*K OLMAZ MAKİNEYE GEÇERSERMDE 3 YILIM GİDECEK

2*) KOCAELİNDEN SONRA YTÜ VAR KOCAELİ ELEKTRONİK HABERLEŞME NE DİYORSDUNUZ BU SIRAYA VALLAHİ KAFAMA SIKARIM YANLIŞ YERLER GELİRSE YETERİNCE BUNALDIM ZATEN SİSTEME GİREMİYORUM AMA SON BİR YARDIM EDSİN.

6. Tercih 1281889 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Makine Fakültesi/İmalat Mühendisliği (İngilizce)
    07. Tercih 1171354 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
    08. Tercih 1501204 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Makine Fakültesi/Makine Mühendisliği
    09. Tercih 1051323 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)
    10. Tercih 1212137 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
    11. Tercih 1271671 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
    12. Tercih 1281371 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Makine Fakültesi/İmalat Mühendisliği
    13. Tercih 1271708 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    14. Tercih 1341202 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    15. Tercih 1501025 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Elektrik-Elektronik Fakültesi/Elektrik Mühendisliği
    16. Tercih 1351562 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/Makine Mühendisliği (İngilizce)
    17. Tercih 1151437 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    18. Tercih 1051433 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    19. Tercih 1171395 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği
    20. Tercih 1061516 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik Mühendisliği
    21. Tercih 1171415 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Makine Mühendisliği

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Baltalamak gibi olmasın da tercihler dün gece son değil miydi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Holyzone bunu yazdı:
    -----------------------------

baltalamak gibi olmasın yazdığını baltalamak gibi olmasın ama bugün 23:59a kadar uzatıldı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ben olsam itü imalat seçerim.

edit: %30 %100 olayı çokda önemli değil bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

la ben giriom google chrome dan

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:

Holyzone bunu yazdı:

baltalamak gibi olmasın yazdığını baltalamak gibi olmasın ama bugün 23:59a kadar uzatıldı

baltayı falan boşverin de zaten ayın 5 i son gündü uzatma da yok, baştan bu sekildeydi :D

memento mori.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

imalattan korkuyorum mezun olunca ne yapacağım :S onun altında yıldız makine var :S :Ss:SSS hangisi derdiniz... geçen sene sıralama bu şekilde vallahiç çok önemli

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

imalatı sevmiyorsan niye yazıyorsun ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

hoca kusura bakmada bi tercih yapican diye forumun mina koymana gerek yok.

2 haftadir ne yaptin?

illa yumurta kapiya dayaninca mi arastirmaya basladin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

sevmiyorsan yazma ama imalattan bir bok olmaz demek baya bilgi eksikliği olduğunu gösterir :) makinacıların çoğu imalatta çalışıyor zaten ben de itü makinadayım aynı fakültedeyiz imalatçılarla derslerimizn çoğu aynı hocalarımız felan aynı yani tamam makinenin ayrı bir adı var ama imalat öyle boktan diyebileceğin bölüm değil yani kocaeli ytüden felan çok daha iyidir tabiiki imalat sana yakın gelmiyorsa seçme.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Onu bunu sallada sen bir ömür boyu bunlardan hangısını yapabılrısın ona bak

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 2270 Toplam Mesaj: 14