folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Allaha Hakaret Eden Profil -Lütfen Şikayet Ediniz

Allaha Hakaret Eden Profil -Lütfen Şikayet Ediniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

herkes benim inandığıma inanacak benim saygı duyduğuma saygı duyacak zihniyetinden ne zaman vazgeçeceksiniz acaba.

inanmasada saygı duyacak.yarın biri çıkar senin saygı duyduklarına saydırırsa o zaman bu mantığınla karşılık vermemen gerekir

Benim saygı duyduklarım 2-3 zibidinin saydırmasıyla zarar görmez çok şükür.

konu zarar görüp görmemesi değil.bu iş kin tutmaya kutuplaşmaya döner.başa daha büyük bela açar bu belayla uğraşmaktansa saygı duymayı öğrenmek daha kolay ve daha zararsızdır

Niye kin tutulsun ki ? Zaten sırf Allah'a hakaret etmek için facebook'ta profil açan adamın zeka seviyesi bellidir kendi haline bırakmak gerekir.Aynı şekilde ateistlere hakaret etmek için de grup açanlar var bu adamlara prim vermemek en iyisi karışmıcan kendi hallerinde kumda oynasınlar.Çocukla çocuk olmamak gerekir.

Allah değilde başka bir olay söz konusu olsa saygısızlığına ses çıkarmayacakmıyız.birisi benim yanımda saygı durduğum bir kişiye ve ya herhangi bir şeye hakaret etse ben ona nasıl normal davranayım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

herkes benim inandığıma inanacak benim saygı duyduğuma saygı duyacak zihniyetinden ne zaman vazgeçeceksiniz acaba.

inanmasada saygı duyacak.yarın biri çıkar senin saygı duyduklarına saydırırsa o zaman bu mantığınla karşılık vermemen gerekir

konu zarar görüp görmemesi değil.bu iş kin tutmaya kutuplaşmaya döner.başa daha büyük bela açar bu belayla uğraşmaktansa saygı duymayı öğrenmek daha kolay ve daha zararsızdır

Niye kin tutulsun ki ? Zaten sırf Allah'a hakaret etmek için facebook'ta profil açan adamın zeka seviyesi bellidir kendi haline bırakmak gerekir.Aynı şekilde ateistlere hakaret etmek için de grup açanlar var bu adamlara prim vermemek en iyisi karışmıcan kendi hallerinde kumda oynasınlar.Çocukla çocuk olmamak gerekir.

Allah değilde başka bir olay söz konusu olsa saygısızlığına ses çıkarmayacakmıyız.birisi benim yanımda saygı durduğum bir kişiye ve ya herhangi bir şeye hakaret etse ben ona nasıl normal davranayım.

Ama bu konudaki adam senin yanında bir saygısızlık yapmıyor ki ? Facebook profili açmış kendi çapında takılıyor.Sonuçta bu profili açıp bakıp içindekileri görmek senin insiyatifinde.Yazdıkları seni rahatsız ediyorsa bakmazsın olur biter.Bu mantıkla bir çok site sansürlendi.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

7714714 bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Ama bu konudaki adam senin yanında bir saygısızlık yapmıyor ki ? Facebook profili açmış kendi çapında takılıyor.Sonuçta bu profili açıp bakıp içindekileri görmek senin insiyatifinde.Yazdıkları seni rahatsız ediyorsa bakmazsın olur biter.Bu mantıkla bir çok site sansürlendi.

dediğim gibi olay bu konudan ibaret değil.nerde olması önemli değil insanların inandıklarına saygı duyduklarına hakaret etmek hoş bir şey değil.innamasakta saygı duymayı öğrenmeliyiz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Aradıgınız sayfa görüntülenmiyor artık :)  Silinmiş sanırım

Zehirrr . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    mahalle baskısı gençler bunlar çağ dışı şeyler değil mi ?? bırakın artık kim ne istiyorsa öyle dile getirsin kendini allah kimsenin aşağılaması taşşak geçmesiyle yaralanmaz böyle şeyleri vatan millet sakarya edasıyla dillendirmenize anlam veremiyorum doğrusu

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

tbt deki profil sikayet konularida biktirdi artik.

feysbuuk destek hatti mi burasi ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:
    Hocam bu konu vatan millet meselesi kadar önemli sen ne dediğinin farakında değilsin herhalde ?

benim için değil birader inanmıyorsan saygı duy :D

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

tbt deki profil sikayet konularida biktirdi artik.

feysbuuk destek hatti mi burasi ?

adam haklı beyler, tbt nin fb yada başka bir site üzerinde yaptırımı yok muhtemelen. diyorsan ki fb da benim sülaleme sövüyorlar , e kapatırsın hesabını girmezsin. aynı şekildeki saçma gerekçelerle youtube aylarca kapalı kaldı neymiş Atatürk'e sövüyorlarmış, tbt de beni tanıyanlar bilir Ata'ya laf eden olursa en başta ben karşı çıkarım ama olay facebookta olunca,  bu gerekçeye ancak şunu derim "sende ona söv madem" . bu tip şeylerden nem kapmak mallıktan başka bişey değil çünkü facebook ya da youtüp ya da tviter , myspace ... tbt gibi kapalı bir forum zümre ya da yapanları ile doğrudan muattap olabileceğin bir yer değil anlıyormusun ? facebok senin haysiyetinin ve inançlarının bekçisi mi? oraya her renk herşekil her tuhaflıkta endonezyadan norveçe kadar tipler takılıyor, allah bilir uzaylılar bile vardır aralarında herbirinin başına memur mu dikeceklerdi, her yazılanı çizileni test edip onaylıyacaklarmıydı madem rahatsızsın ortamdan girmessin olur biter. 

diğer yandan facebook aynen bu gezegen gibi bişey yani herkes kendi türü ile takılıyor, şakirtler kendi gruplarında, naziler kendi gruplarında, komolar , aborjinler, cüceler, travestiler ... hepsi kendi dünyasında . arayıp bulmadıktan sonra bir aborjinin yazıp çizdiğinin benim önüme gelmesi olanak dışı ama işte maksat iş olsun, dinimizi imanımızı "canı siparhane" savunduk bundan ötürü cennette bir taşınmaz mülk 3 tanede bonus huri kazandık diyebilsin birileri. yoksa hususi arayıp bulup incelemedikten sonra travesti sayfalarından facebookta haberin olmaz, normal bir insan olarak ne işim var zaten travesti sayfasında diyebilirim ama bunu ortaya atanlar pek normal gibi gelmiyor bana ki ne işimiz vardı satanik sayfalarda diyemiyorlar. harbi ne amaçla incelemeye kalktın o da belli değil ya... 

facebok ta denileni biliyon da (ayrıca müslüman bir adamın bunlar gibi tiplemelerin ne yapıp ettiğinden nasıl oluyorda haberi oluyor onu da çözemedim ya , aranızda satanik tespit timi falan mı kurdunuz nedir ? ) , dünyada en az onun kadar popüler myspace var orda ne haltlar dönüyor haberin var mı? yada başka biryerde başka bilmediğin ama milyonlarca üyesi olan site var orada kimbilir neler dönüyor haberin var mı ? 

yok efenim youtüpte ermeniler bilmem ne demişler diye devlet youtüpe müdahale etmeye kalkıyor yani böyle komiklik olurmu, youtüpte geyik videolar izleyip tanıdığı tek ermeni kimkardeşyan olan internet kullanıcısının ne günahı vardı da aylarca herifi komik videolardan mahrum bıraktınız ?

neyse gözünüz aydın hadi kapanmış sayfa "islamiyet dininin" şanı şerefi haysiyeti bugünlük de emin ellerde , rahat uyuyabilirsiniz inşallah

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    xzxz senin olaylara bakis acina tum konularda verdigln cevaplara samimiyetle süyluyorum gozum kapalı imzami atarim.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Anlamıyorum ki niye bu kadar takıyorsunuz? Biri gitcek biri gelcek bunların. Allah büyük değil mi kardeşim o versin cezasını her allaha küfreden için konu mu açılcak burda öle gruplar bile var. Anlıyacağın uraşılmaz bunlarla, bırak Allah versin belasını veriyosa.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 4195 Toplam Mesaj: 31