Allahım Sen Sci-Hub'ı Koru
-
Aminobello. Genesis de var ya kolluyorlar birbirlerini eszamanli ikisinin de down olduguna rastlamadim. .bz var bu arada lazim olursa yeni sayilir.
-
izzmarit bunu yazdı
Aminobello. Genesis de var ya kolluyorlar birbirlerini eszamanli ikisinin de down olduguna rastlamadim. .bz var bu arada lazim olursa yeni sayilir.
bz gitti.
.tw çalışıyor.
-
Gen i biliyordumda valla bunu yeni ogrendim ty 10638483b
-
Genesis bir Sci Hub iki. Üniversiteler her journal'e abone olmayabiliyor. Ayrıca burdan kitap bölümleri indirmek de mümkün. 2017 çıkışlı kitap bölümü çektiğimi bilirim ki Libgen'de bile olmaz. Kuzey Kore falan sahip çıksa da kimse elleşmese bari.
-
evet guzel. bencede Allah razi olsun kendisinden.
amma ve lakin, su anda 42.99 yuroya PDF downloadu satilan, daha Kasim 23'te yayinladigim journal makalesi, kabak gibi orda duruyor :D
acikcasi, adi pislik kopek, universite rektorlerinin, oto boka para harcamak yerine bu adamlara yillik paralarini odeyip, universite kutupanesinden ogrencilerine access saglamasi lazim.
dogrusu bu.
ama yanlisada pek kizdigim yok mq.
"kime gore yanlis?" muhabbetine gelir eninde sonunda yani
edit: makale bu: https://rd.springer.com/article/10.1007/s12652-017-0623-0
-
garga bunu yazdı
amma ve lakin, su anda 42.99 yuroya PDF downloadu satilan, daha Kasim 23'te yayinladigim journal makalesi, kabak gibi orda duruyor :D
acikcasi, adi pislik kopek, universite rektorlerinin, oto boka para harcamak yerine bu adamlara yillik paralarini odeyip, universite kutupanesinden ogrencilerine access saglamasi lazim.
dogrusu bu.
Ahaha :D Merak ettiğim birşey var. Makale satın alındıgında size pay ödüyor mu?
-
1234567B bunu yazdıgarga bunu yazdı
dogrusu bu.
Ahaha :D Merak ettiğim birşey var. Makale satın alındıgında size pay ödüyor mu?
yok. o yuzden umurumda deil diyorum ya ;)
vardir onlarin bir anlasmasi bir sekilde okulla falan bilemiyorum... yani makalede yazdiklarinin zaten sahibi sen deilsin. okul. herseyin sahibi sana bu muhtesem imkanlari saglayan, doktor veya uzman olmani sana lutfeden, okulun :P
-
Libgen.pw ile Libgen.io nun dbler farklı mı? Birinde bulduğumu diğerinde bulamadım.
-
literatur bunu yazdı
Libgen.pw ile Libgen.io nun dbler farklı mı? Birinde bulduğumu diğerinde bulamadım.
pw uzantısını ilk defa duydum. Genelde bu bağlantıdan bakarım.
gen.lib.rus.ec
-
1234567B bunu yazdıliteratur bunu yazdı
pw uzantısını ilk defa duydum. Genelde bu bağlantıdan bakarım.
gen.lib.rus.ec
Hocam baya baya db'ler farklı. Verdiğin link libgen.io ile aynı siteye çıkıyor sanırım. Fakat pw uzantı bambaşka bir yere açılıyor ve tabiri caizse derya.