Allah’In Sadık Kulu: Barla Filmi İzleyen Varmı Acaba?
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------5 vakit namaz kılan bırı olarak bu adamı gorunce yada bu adamı hz. seklınde buyuttuklerınde cok kufur edıyorum Allah'ım dinden mı cıkıyorum
saidi kürdi kürt isyancılarının baş hakanı oldugu ıcındır belkıde bu çıkışlarım sevemıyorum sevmıyorum bu adamı paylasımları ve paylasanları da
kusura bakmayın Saidi kürdi sevenler fanı arkadaslar
-----------------------------Allahın katında hiç kimsenin değerini bilemeyiz.ve düşünki eğer bu insan Allahın sevgili kuluysa sen ona dil uzatmış oluyorsun ve eğer sevmiyorsansa susmak bir şey söylememek düşer sana eğer dinden çıkıyorum felan gibi şüpelerin varsa.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------Allahın katında hiç kimsenin değerini bilemeyiz.ve düşünki eğer bu insan Allah sevgili kuluysa sen ona dil uzatmış oluyorsun ve eğer sevmiyorsansa susmak bir şey söylememek düşer sana eğer dinden çıkıyorum felan gibi şüpelerin varsa.
-----------------------------hacı din bekçiliği yapmayın ya sizin yüzünüzden yasaklanıyor bu mevzular, kim ne yazıyorsa yazsın uyarmayın artık sonra karşı cevap geliyor toz duman oluyor etraf.
-
Yaaaaa tövbe tövbe bak ben küfürü bırakamayacak kadar iradesiz Allah'ın sevmediği kuluyum ama bu mınakoduğumun kürdü maşallah benden iyi konuşuyor İstanbul Türkçesi'ni :D Kime ne yutturuyorlar bunlar.
Bir takım kişiliksiz Türk'ler bunlara uyup şirin görünmek adına milliyetlerini unutmuşluğun ötesine geçip kürtçe şarkılardan haz almaya başlıyorlar.
Lüks mekanlarda zengin ve şık giyimli şeriatseverler görmekten midem bulanır oldu.
Bir siktiringidin amınakoyim ya.
-
İlk okulda öğretilir, daha doğrusu öğretilmek istenir ama bizler inatla öğrenmek istemeyiz.
"baskasının hürriyetine kadardır bizim hürriyetimizin sınırı"
Başkalarına hakaret ederek kendini tatmin etmeye çalışan kişiler;
-Biraz büyüğün artık.
-
kim la bu barla?
said nursinin bir değişik versiyonu mu?
-
Biz Türkler Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi oluyoruz.
Atatürkçü geçinen "bazı kişiler" çok komik duruma düşüyor. Çünkü daha Atatürkü tanımıyorlar :) :) :)
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------Biz Türkler Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi oluyoruz.
Atatürkçü geçinen "bazı kişiler" çok komik duruma düşüyor. Çünkü daha Atatürkü tanımıyorlar :) :) :)
-----------------------------çok bilgili bi adama benziyon anlat bakalım kimdir bu barla, ne yer ne içer?
nerden kalkıp nereye gider?
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------Biz Türkler Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi oluyoruz.
-----------------------------hayır sakın lütfen... Atatürk müslüman değildi, Kuran-ı Kerim'i yırttı gibi zırvalıklar gelmesin bundan sonra aklından da geçmesin yapma bunu lütfen ;)
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------çok bilgili bi adama benziyon anlat bakalım kimdir bu barla, ne yer ne içer?
nerden kalkıp nereye gider?
-----------------------------Isparta ili eğridir ilçesinin bir belediyeliğidir.
Yani bir yer ismidir, birşey yemez ve içmez. :)
-
Ya bu dinci sesi efektini nasıl veriyorlar? mikrofonla ilgili bir dalgami? tok bir ses oluor bunlarda hafif ekonun yanında bi tricki daha olmalı...
Birde adamı atatürke çok benzetmişler, kavuğu kaldırıp şapka ve takım elbise giydirseler ataturk diyecem karaktere