Hesaplar / Üyelikler
Alldebrid Artık Türkçe‘‘Tüm Sitelerden Premium İndirme‘‘
Alldebrid Artık Türkçe‘‘Tüm Sitelerden Premium İndirme‘‘
-
bana biraz tuhaf geldi, N kere 2 gün kullanmalık kayıt açıp sonsuza dek tüm sunuculardan beleşe indirebilir öyleyse ?
-
hf preiumum var şu andabitince alayım denıyım bir sağolasın hocam türkçe olmasına sevındım :)
-
Siteye pre üye olunça linkleri flashgete falan alabiliyormuyuz? firefox plug in de yapmış adamlar da nası kullançaz açaba flashgot plug in benzeri gibi bişey anlamadığım kadar ile ?
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
bana biraz tuhaf geldi, N kere 2 gün kullanmalık kayıt açıp sonsuza dek tüm sunuculardan beleşe indirebilir öyleyse ?
-----------------------------iki günde bir email açmaya üşenir insan ya, anca işin olucak önemli,lazım olucak acil,hemen anında alıp kullanıcan
-
neonell bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------iki günde bir email açmaya üşenir insan ya, anca işin olucak önemli,lazım olucak acil,hemen anında alıp kullanıcan
-----------------------------üşenmeyecek çok insan çıkar emin ol. Ki zaten sebil değil 2 gün boyunca 3 5 tane premium hesabı kullanabiliyorsun ve fazla yaygın olmayan hesaplar.Yani ağzına bir pamak bal sürüp bırakıyor. 8 lira hiçbirşey hocam bu gün 1 film almaya gitseniz 2 lira bir sinema bileti 8 10 lira.
-
Nitrous bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------üşenmeyecek çok insan çıkar emin ol. Ki zaten sebil değil 2 gün boyunca 3 5 tane premium hesabı kullanabiliyorsun ve fazla yaygın olmayan hesaplar.Yani ağzına bir pamak bal sürüp bırakıyor. 8 lira hiçbirşey hocam bu gün 1 film almaya gitseniz 2 lira bir sinema bileti 8 10 lira.
-----------------------------haklısın hocam, vallaha halen çekiyorum çok güzel bir servis, geçici email adresleri ile hesap alayım dedim bir kaç tane, o adresleri yemiyor, illa hotmail gibi yahoo gibi bi email istiyor.Ne güzel kayıt derdi olmucaktı email hesabı için :)
-
kayıt olurken doğrula yazan yerlere Şifreni tekrarla E-Mail Adresini tekrarla yazarssan güzen olur birde bayraktaki ismi Turkish yerine Türkçe yaz diğer ülkeler hep kendi dilleriyle yazılmış...
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Siteye pre üye olunça linkleri flashgete falan alabiliyormuyuz? firefox plug in de yapmış adamlar da nası kullançaz açaba flashgot plug in benzeri gibi bişey anlamadığım kadar ile ?
-----------------------------evet zaten dikkat edersen yukarıda sana idm yi öneriyor kullan diye.
-
@panxer
meraktan soruyorum:
senin bu işten karın var mı ?
hani çeviri yapıyorsun, adamlar karşılığında ücretsiz pre üyelik verdiler mi ? karşılıksız iş olmaz, değil mi ? :)
-
çok iyi bir sistem oluşturulmuşş olsa gerek