Alldebrid Üyeliğimi Satıyorum Tüm Sitelerden Premium Download
-
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce aldıgım alldebrid premium üyeliğimi satıyorum gerçekden güzel bir sistemdir download yapanlara öneririm online film izleyenlerede önerrim neden diye sorarsanız teklink filmleri aldebride verip ordan da izliyebiliyorsunuz yani download yapmadan nie satıyosun dersenizde artık download yapmıyorum tekliflerinizi bekliyorum hesap 93 günü var Alldebrid nedir diyenlerde inceliyebilir Download Hızı Şahanedir Bu Arada Aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz
Ucuz Fiyattan Vericem Teklifinizi Yapın...
http://www.tahribat.com/Forum-Alldebrid-Artik-Turkce-Tum-Sitelerden-Premium-Indirme-132805/
http://www.tahribat.com/Forum-Tum-Sitelerden-Premium-Indirme-132112/1/t%C3%BCm
-
hocam ben ordan download yapamıyorum ya hep invalid link falan diye hata veriyor . ( bu hata hesap premiumkende böyle )
-
Hesap 90 Günlük Olup 15 Tl dir Kaçırılmıyıcak Fırsat
-
İçimizden birileri alldebrid.org sitesiyle ortak herhalde türkce destek sitesi yapılmıs bi konuda tahribat adına acmıs :)
http://www.alldebrid.org/news/50/ -
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
PsychoDawn bunu yazdı:
hocam ben ordan download yapamıyorum ya hep invalid link falan diye hata veriyor . ( bu hata hesap premiumkende böyle )
-----------------------------hocam oraya hangi linkleri yapıştıroyrsun hangi barındırıcıya ait ? yani 50 küsür premium var bu sitede sen oranın hizmet vermediği bi linki yapıştırmısındır büyük ihtimal bende böyle bir sorun olmadı
hizmet verdiği sitelerinkiler hocam , özellikle kontrol ettim . mesela megaupload ı premium olmayanlarda indirebiliyor belki premiumla ilgili bir sorun vardır diye onuda denedim yine aynı . -
PsychoDawn bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------hocam oraya hangi linkleri yapıştıroyrsun hangi barındırıcıya ait ? yani 50 küsür premium var bu sitede sen oranın hizmet vermediği bi linki yapıştırmısındır büyük ihtimal bende böyle bir sorun olmadı
hizmet verdiği sitelerinkiler hocam , özellikle kontrol ettim . mesela megaupload ı premium olmayanlarda indirebiliyor belki premiumla ilgili bir sorun vardır diye onuda denedim yine aynı .
-----------------------------wallaha bende öyle bir sorun olmadı 700-800 gb download yapdım karışık barındırıcılardan yer kalmadı artık satayım dedim
-
3 lira?
edit: 5 lira :D
kullanıyorum zaten kullanacağım zaman üyelik açıyorum okadar :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
3 lira?
-----------------------------93 günlük hesap napdın yaw 3 liraya dondurma yok hocam :D
-
Explosive bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
3 lira?
-----------------------------93 günlük hesap napdın yaw 3 liraya dondurma yok hocam :D
-----------------------------5 lira verdim iş bankası hesabın varsa teklifim 7 lira yoksa 5 lira :D
daha fazla verecek biri varmı bilmiyorum :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
3 lira?
-----------------------------5 lira verdim iş bankası hesabın varsa teklifim 7 lira yoksa 5 lira :D
daha fazla verecek biri varmı bilmiyorum :D
-----------------------------Bana 30 küsür liraya patladı paypala alamadık zaten gittim sanal kart aldım onunla aldım 1 ay kullanıp verdim 15 tl e vericem alıcak olan varsa pm atsın
-
hoca sıfırla 2. el bir olmaz :) 2. ele düşiünce fiyat yarı yarıya gider :)
neyse bakalım benim teklif orda hocam istediğin zaman alırım