Allen Iverson Tarzı Saç Modeli Nasıl Yapılır ?
-
Rasta Bob Marley tarzı saç modellerine denmiyomu...
-
_KN_ bunu yazdı:
-----------------------------
Rasta Bob Marley tarzı saç modellerine denmiyomu...
-----------------------------evet ben rastadan sonra kazıtılarak yapılıyo sanıyordumd eğilmiş
-
aga bu sac modeli herkeste tutmaz. boyle bi sac modeline sahip olman icin zenci olman lazim
zencilerin sac tipi bizimkilerden daha farklidir. onlarin saclari cok sert ve asiri derecede seyrektir. Bir arkadas saclarini ordukten sonra kazitiyorlar demis, yanlis! ordukten sonra aralari gozukecek kadar seyrek. Bizim onlarin sac sekline kavusamadigimiz gibi onlarda bizim sac sekillerimizi elde edemiyorlar
-
ayy zenci :D annemin en büyük korkusu zenciyle ewlenmem :D aha ama cidden bu adamlara yakışıo bu tarz ,)
-
Haci beyazlara hic gitmiyor..Ya melez olcan yada zenci :):)..
Yapilisini ben gordum eski ev sahibinin kizi yaptirdi.
Hatun sampuana benzeyen bi madde surup sert ince plastik bi cubukla yapiyordu.1.5 saat falan surdu kizin saclari uzun degildi fazla..Bide zaman uygulanacak modele gore degisiyormus..Hatun baya iiid isinde dedi en uzunu 5-6 saat civarinda suruyormus.Tabi onun icin..
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ayy zenci :D annemin en büyük korkusu zenciyle ewlenmem :D aha ama cidden bu adamlara yakışıo bu tarz ,)
-----------------------------Ates olmayan yerden duman cikmazmis Irva neden annen zenci kocan olmasindan korkuyor, yoksa damat adayimizmi var :)..
Tavsiye afrika da dogmus buyumus sonradan turkiyeye gelmisse al..Yok herhangi bir avrupa ulkesinde dogmus buyumusse uzak dur..
Jameikali ise her iki durumdada uzak dur :D:D:D..
-
Ben yaz tatilinde saçları kazıtıyom şekile falan ihtiyac yok :D