Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (Covid-19 Kapsam İçine Alındı)
-
Bir adet yatarak Tss yaptırıldı. Teşekkür ederim hocam.
-
@zalimadam @myblackworldweb
en sevdiğim müşteri tipi soru soran aldığı şeyi sorgulayan müşteridir. onun için herzaman çekinmeden bana yazabilirsiniz derim
araştıran soran müşteriler zayesinde bende kendimi geliştiriyorum. bu yüzden ben size teşekkür ederim
-
Bende var olmasaydi mutlaka yaptirirdim.
-
underzero bunu yazdı
Bende var olmasaydi mutlaka yaptirirdim.
Bende yapayim :)
-
corona dolasıyla çalışamayan ücretsiz izine ayrılan müşteriler bildiğiniz üzere yenileme ile birlikte kartdan ücret alamazsa otomatik yenilemelerde poliçe oip(otomatik iptal) e düşer bu süre 1 haftadır. bu durum 30 nisana kadar ertelenmiş olup 5 mayısta aktif edilecektir. yani ödeme yapamadığınız yenileme olan ödeme yapamadığınız poliçe mayıs 5 e kadar aktif olacak ve kullanacabileceksiniz.
ayrıca sağlık poliçelerinde check-up kasko poliçelerinde mini onarım olan müşterilerin poliçesi bitse bile + 2 ay bu hizmetten yararlanacaklar bunun için poliçe bitmeden 0850 399 99 99 dan kayıt açtırınız
-
hocam bu yaptırdığımız yatarak tss da checkup ıvır zıvır hizmeti varmı ekstra ?
yani yatarak dedavi karşılaması dışında ek hizmet ne veriyor? bilelimde iliğine kadar sömürelim.
-
zalimadam bunu yazdı
hocam bu yaptırdığımız yatarak tss da checkup ıvır zıvır hizmeti varmı ekstra ?
yani yatarak dedavi karşılaması dışında ek hizmet ne veriyor? bilelimde iliğine kadar sömürelim.
poliçede yazan herşey var hocam 25 aralık dan önceki tsslerde bu hizmet yok poliçede olmadığı için alamıyor (ben dahil) sonradan koyulduğu için var
tabiki poliçende varsa bundan sonuna kadar yararlanma hakkında var. Ayrı olarak kendim Dr. Allianz hizmetini çok kullanan biriyim hepsi sana yardımcı olmak için ordalar her konuşmadan sonra 24 saat içinde hizmet kalitesi için aranırsın
ayrı olarak gittiğin hastane ve doktora puanda verirsin puana göre yüksek puanlı hastane ve doktorlara yönlendirirler / puanı çok düşük olan hastaneleri anlaşmadan çıkarırlar kalitesiz kurumların bizle işi yok
Hizmetler
Poliçeniz kapsamında teminatlarınıza ilave olarak size özel hizmetlerimizden 0850 399 99 99 Allianz Müşteri Hizmetleri
üzerinden randevu oluşturarak faydalanabilirsiniz.
Check-up
Akciğer Grafisi (Tek Yönlü), EKG, Tam Kan Sayımı (18 Parametre ),Tam İdrar Testi, Sedimantasyon, Açlık Kan Şekeri,
Total Kolesterol ve Doktor Değerlendirmesi ile ilgili giderler yılda bir kez ve %100 oranında karşılanır.
Diyetisyen ve Psikolojik Destek
Diyetisyen ve Psikolojik Destek hizmetlerinde ilk randevunuz %100 oranında ücretsiz olarak karşılanır. Sonraki
randevularınızda ise indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.
Diş Bakım
Türk Diş Hekimleri Birliği Fiyat garantisiyle Diş Hekim Muayenesi, Diş Taşı Temizliği ve Tek Diş Röntgen Filmi ile ilgili
giderler yılda bir kez ve %100 oranında karşılanır. -
Tip 1 diyabet li birey için bir fark oluyor mu sigorta yaptırırken? İlaç strip iğne ucu desteği oluyor mu
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Tip 1 diyabet li birey için bir fark oluyor mu sigorta yaptırırken? İlaç strip iğne ucu desteği oluyor mu
bilmiyorum araştırmam lazım ama ilaç vs tss de yok özel sigortaya bakmak lazım ama hasta zaten diyabetliyse kapsam içinde yapan çıkmaz diye düşünüyorum
-
DJ_Alper bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
bilmiyorum araştırmam lazım ama ilaç vs tss de yok özel sigortaya bakmak lazım ama hasta zaten diyabetliyse kapsam içinde yapan çıkmaz diye düşünüyorum
Hayatın acı gerçeği :D