Allods Online
-
hay sizin varya :))
Ya abi bu ne ya,hergun sayenızde yenı bır onlıne oyun ındırıp kuruyorum,sonra vızelerden kalıyoz :P Aman alamıyoz calısmaya :D
Oyunun grafıgı felan,ıcerıgı ıyı mı?
oynamaya deger mı arkadaslar?
ona gore hemen ındırıp denıyım bende :)
-
lwl 11 im kalede trol görevi falan var 1 haftadır yapacak grup bulamadım yardım edecek varmı?
-
mali0 bunu yazdı:
-----------------------------
lwl 11 im kalede trol görevi falan var 1 haftadır yapacak grup bulamadım yardım edecek varmı?
-----------------------------ben de 11 im o görevi almadım galiba hocam nedir o:D nick kospley oyunda.
-
uğraşmayın lvl görevleriyle diğer haritalara geçin lvl görevleri dışında bütün görevleriniz bittiyse sonra geri dönüp yaparsınız acelesi yok. ki ilerde geri dönüp yapmaya tenezül bile etmezsiniz :D
-
bi kaleye dalıyon işte trol falan 3 görev vr ama 3 üde zor hakkten lwl e göre 6 kişi giriyoz olmuyo 100 kere öldüm heralde
-
adresimi bilseydim isterdim bak :D
-
Şuan bendede iniyor :D hadi bakalım nasıl oyunmuş :D
-
Destek sitesi bile acmıstım bı warrıor skıll ve buıld rehberı cevırdım bı kac sey ekledım sonra oyunu bıraktım ona yanarım :)
-
o kadar mı kötü oyun ? :S başka tavsiyen varsa onu indirem. Çok sıkıldım bea. yapıcak bir şey bulamadım.
-
Oyun ıyı yada kotu demem ıcın oyunda en üst seviyeye ulasmam ayrıca hatrı sayılır sekılde guzel oynayıp yorum yapmam gerek :) 2 sıde olmadıgı ıcın yorum yapamıyorum .
Ama hem bıldıgım hemde arastırdıgım kadarıyla turkıyede su anda oynanabılecek en ıyı bedava mmo dıyebılırım.