Alman Kanalı ZDF‘Den Türkiyenin James Bond‘U Benzetmesi
-
Alman televizyon kanalı ZDF, Polat Alemdar’ı Türkiye’nin James Bond’u olarak yorumladı.
Alman televizyon kanalı ZDF, Kurtlar Vadisi Filistin’in fragramanını yayınladı. Kanal, filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz‘ı namı diğer Polat Alemdar’ı Türkiye’nin James Bond’u olarak benzetti. Filmin çok keskin bir şekilde geleceğini duyuran ZDF, Polat’ın süper bir kahraman olduğunu belirterek, kahramının İsrail’den büyük intikam aldığını vurguluyor.GENÇLİK POLAT'A TAPIYOR
Kanal haberine şöyle devam ediyor: "Gençlik Polat Alemdar‘a tapıyor. O İsrailliler‘i ve Amerikalılar’ı avlayan süper bir kahraman. O hiç bir şey tarafından durdurulamaz. Filmin yapımcıları bu filmle bir misyon gerçekleştirilmesi gerektiğine inanıyorlar. Şiddetli sahneler ve yoğun aksiyon var. Gerçekten de yapımcılar hiç bir şekilde cimri davranmamış. Ne de olsa bu film tam 81 ülkede kasaların zillerini çaldıracak."açıkcası yorumlardan çok davos olayinin sansürsüz yayınlanması dikkatimi cekti davos'u biz sadece (en azından ben) "van munit" olarak bilirken ZDF'nin videosunda çok farklı boyutları olduğunu farkettim
http://www2.yazete.com/video.asp?vid=7245
açıkcası siyasetle pek aram olmadığından bana farklı gelmiş olabilir fakat yinede sevindim açıkcası (arkada requiem for a dream çalması ayrı bi hava katmış)
edit:olay siyasete dönmesin
-
tapınacak başka adam mı kalmadı memlekette :|
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sorma valla :| sikko bi adam
-
Beyler o değil de Türkiyenin James Bondu, Nihat Doğan olsaydı?
"Allah'ımın üstüne yemin ederim ki James Bond'un ruhu benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister!"
-
mosquit0 bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------sorma valla :| sikko bi adam
-----------------------------1.60 boylu cücüğün teki
-
beyler Osman sınav en basında yanlış yaptı. Kenan İmirzalıoğlu gibi bi adam yerine necatiş gibi birini Polat Alemdar yaptı... Kenan bu dizide oynasaydı Holywood peşinde koşardı yeminlen gerci teklifler varmış şuan bile...
-
olm james arada yaralanıo lan :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
olm james arada yaralanıo lan :D
-----------------------------Polata 6-7 defa sıktılar ölmedi bi keresinde sırtından bıçak yedi yine bi pok olmadı :) tabi 2 metreden ıskalayan elemanları saymıyorum hiç :)
-
kıçımın bond'u... daha kendi sesini bile kullanamıyor, neyime bond oluyomuş, hergün görüyorum uyuzu, dükkanın karşısında cd'ci var adam tabelasına polat'ı koymuş ya, mal herif. almanlarda uyuz işte, gerçi bi reklam ayakları falan olabilir
-
video güzel olmuş , özellikle sonda erdoğanın konuşmasından sora hadi savaşa diyceksanki x)
-
PanxeR bunu yazdı:
video güzel olmuş , özellikle sonda erdoğanın konuşmasından sora hadi savaşa diyceksanki x)
-----------------------------aynen