folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Alman Kurdu Eğitim Kitabı?

Alman Kurdu Eğitim Kitabı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Köpek eğitimi o kadar kolay birşey değil hoca ,Köpek Piskolojisi hakkında iyi bilgi edinmen gerekir , Kurtların Sürü piskolojisini iyice araştır , bu piskolojiyi anlamadan köpeği eğitemezsin...kaldıki sen saldırı eğitimi demişsin, hoca sen saldırı eğitimi için alacağın techizata edeceğin masrafla tasakli bir egitim aldirirsin o kopege ,saldiri egitimi tut kiskis la olmaz...saldiri egitimi demek bilinenin aksine kopegin sert isirisini yumusatmaktir ,yani saldiri egitimi alan kopek egitim almayanlara gore daha hafif isirir ama dogru bolgeyi isirir ,el bilegi ,ayak bilegi gibi denge bolgelerini isirip adami yere devirir...+ saldiri egitimi ciddi istir ,saldiri egitimi denmez savunma veya bodyguard egitimi olarak gecer...onemli olan kopegin isirmasi degildir onemli olan kopegin senin sozunle harekete gecip senin sozunle hareketini bitirmesidir...kopeginin onune mama koydugun zaman mamayi rahatlikla onunden alabiliyormusun ? kopegin mama yerken "birak" dedigin anda yeme islemini kesebiliyormu...yani en lezzetli seyi senin komutunla birakacak kadar sana itaat etmesi gerekir savunma egitimi icin...siradan birsey degildir onun icin dikkatli davran...yoksa guzelim GSD(alman coban kopegi)yi canavara cevirebilirsin ve buda kopeginin hayatina mal olabilir... sana tavsiyem bu isi ciddiye alacaksan birazcik paraya kiyacaksin Erdin Sarimusaoglu'na gideceksin... www.vonjuliet.com bu adam TR de entasakli egitmendir ustune baska adam yoktur...azcik paraya kiyarsan mukemmel bir egitim aldirabilirsin...bu arada her egitmene ve her egitim merkezine gidp egitim aldirma kopegini...millet dayakla egitiyor yada elektrosok tasmalar kullaniyor...buda egitim sonrasi kopegin piskolojisini bozuyor...onun icin dikkatli davran hoca...savunma egitimide kendin vermeye kalkma :D temel itaat ve ileri itaati sen verebilirsin ama savnma egitimi tecrube ve bilgi ister...

Bu arada hoca savunma egitimi alan kopek diger kopeklere karsi savunmasiz kalir ,agresyon sergilemez yani biraz baskin agresyona sahip bir kopekle karsilastiginda pisar ve dayak yer ve sana olan guveni sarsilir...cunku kopek seni lider olarak gorur ve senle yururken senin onu koruyacagini dusunur...ama koruyamazsan sana olan guveni sarsilirsa o kotu olur...kopeginin cinsi ne olursa olsun kopek kavgalarina sokma ,benimki seninkini dover muhabbeti yapma..hele hele sokak kopeklerinin uzerine sakin birakma...sokakta hayat acimasizdir bir parca ekmek icin sokak kopekleri herseyi yaparlar ,yanyana ekmek aradigi arkadasini ekmegi bulunca kavgaya davet eder ,yani onlarin her saati kavgayla gecer senin benim kopegimden kavga yonunden cok ustundurler...onun icin elinde 10tane rottweiler da olsa 3tane sokak kopegine  boyun egebilirler onun icin kopeginle yururken etrafi kolacan et ,100metre ilerde sokak kopeklerimi gordun geri don ,yolunu degistir...

Tamer Dodurka "kopek piskolojisi"  kitabini alip okumanida tavsiye ederim...

onemli noktada hojocuk un deginidi gibi sevgi + otorite ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    abi kitaba bilmem neye verecegin parayla götür egitim merkezine aldır egitimi köpege ayrıca insan yılı 1 köpek yılı 7 oluyor senin köpek 14 yaşında:D ayrıca köpek egitimi 6 haftalıkken başlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Abi zaten dedimya köpek itaat felan iyi biliyor her bi boka yarıyor bana biraz daha alışsın artık düşüneceğiz...

Bide cömpü abi vallah peder bey bu ipneyi gezdirmeye çıkarmış 4-5 sokak köpeği bunlra doğru ilerlemiş biizim köpek hepsini kovalamış baabam gel demiş gelmlmiş:d

Bide mama şeyinio yerken denemedim:s

Ama mesela yemek verirken ben oradan gitmedikçe yada komut vermedikçe yemiyor:D

Kitabın adı Köpek Psikolojisi demi ?

Bidee köpeği gezdirirken mesela köpek kedi bile görse kediye biraz ileliyor çağırdığımda hemen geliyor..

Akıllı köpek işte ne olcak:D

Toplam Hit: 8158 Toplam Mesaj: 14