Alman Profesörden Büyük İtiraf!! Türkleri Neden Sevmiyorlar!!
-
Hayal mahsulü bir prof gibi geldi bana:|
Ama hayalde olsa gerçekleri sylemiş .400 yıl tepelerindeydik bir avuç hunlu çine hükmetti.
-
Hoca güzel söylemişte şimdi HOCA YÜRÜYÜŞE ÇIKARKEN
8. Kilise size kin kusmaktadır. Ve sebepleri yukarıdadır. mı demiş
bence bunu yazılı olarak vermiş...:D
Çocuklar notmu tutuyorlarmış?
Konuşmaya ayrı bir linkten baktım 8. madde falan uymuyor
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/01/02/yazarlar/yazarlar16.html
sizde bakın
-
hoca bncede yazı fake gibi yani bn alman olsam böle konuşmazdım biraz abartı var gibi ama bilmiyorum yani..
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bncede yazı fake gibi yani bn alman olsam böle konuşmazdım biraz abartı var gibi ama bilmiyorum yani..
mürid bence önemli olan ders çıkarmak gerisi FAKEE!! -
Dünyada Türk'ü seven kaç millet varki zaten sevmemeleri dedelerinden kalma kuyruk acılarından sevmezlerse sevmesinler çokta tın birde bir Türk olarak bize sorsunlar almanı amerikanı ingilizi falanı filanı seviyormusunuz diye bakalım onlar ne kadar seviliyor.
-
ativaran216 bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------kelvin hocam yanlıs anladıysam ozur dilerim tabiki ama..
tarihinize bakin her medresede bilim eğitimi vardı ilk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor
yazılmıs yha :D ayrıca --------7. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi, Kaldı ki Vahhabiliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığığnın adamlarıdır. Bati her yerde İslamiyeti, sapık inançlara kanalize etti.Ama Osmanlı, Asr-i Saadet'i devam ettirdi.--------- bu cümleyi kurabilcek bi alman daha tedavülde yok :S ben bile zor anlıyorum orda denileni yani.. biraz dallanıp budaklanmış..
-----------------------------yani Osmanlı kotulenmemeli biz tarafından oncelikle zaten Ataturk benim dusunceme gore şeriatı,osmalıyı,İslamı yıkmak için Cumhuriyeti kurmadı.Bunu oole oldugunu dusunenlere uzuluyorum..Ortada zaten yanlış uygulanan şer-i kurallar(tekke ve zaviyelerinin iice bozulması),yönetimde bir suru Osmanlı dusmanı faaliyetleri açısından Cumhuriyet bence tam felaketti ..
Karmakarısık,herkez tarafından kemirilmeye calısılan Devlet-i aliye_miz anca kanserli uzuvları kesilerek kurtulabildi.Yni dusunun ırkçılıgın zırve oldugu donemde o kadar milleti bir arda tutmak imkansız dı..
Bne ce insanlarımız tekrardan İslamıyetin ozune inse her kesimden taktir toplayan F.sultan mehmet zamanına gelecektir bana gore ...
İslamiyet arap dusunce biçimi degil,insanlıgın kurtulus yoludur..
Ah osmanlı Ah osmanlı o yaşayısı ıle bunu anlattı.Ama insanlık anlamamak için nedense çırpınıyor..
Nedendir bu duşmanlık ...
provaketor seni gıcık kaptım bu herife ya ban bekliyodum sonunda banlanmış -
Cok guzel bir yazi ozlellikle su maddeye parmak basmak isterim.
6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine
benzeterek hakimiyet sağladılar.önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar giyiminizden yaşantınıza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibiLutfen ne sitemizde nede gercek hayatta bolunmeyelim goruslerimiz ayni olmasada oncelikle dinleyelim ve saygi duyalim.
-
abicim ne hortlattınız konuyu ya.
-
SwmeRt bunu yazdı:
-----------------------------Osmanlı niye yıkıldı o zaman bu yazıya göre? Çünkü güç sanayi devriminin rönesansın sonucunda farklı bir anlam kazandı. Osmanlı ise yattı... Bu yazı bence sallamadır.
Ayrıca bu yazılanlara göre Atatürk laik sistemi getirmekle hata ettmiştir(yazıdakileri söyleyen kişiye göre)
-----------------------------hocam tarih okumuyorsun heralde
6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine
benzeterek hakimiyet sağladılar.önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar giyiminizden yaşantınıza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibibu madde osmanliyi boldu
sanayi devrimi diyorsun
ilk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor
bunudami okumadin hocam
hocam Turkiye uzerinde osmanlinin son doneminden beri bir cok oyun oynaniyor ne zaman bir yukselise gecse bir patirdi kopariliyor ve o yukselis sindiriliyor
alman prof cok guzel ozetlemis ve bu yazidan 200 yillik Turklerin neden cok fazla ilerlemeyisi ve ilerletmemelerini gosteriyor
sakin Turkler tembel falan demeyin Turklerin savasta yenememisler ama bir egtim sistemini bozmalari Turkleri alt ust etmis
-
ilk denizaltı osmanlıda yapılmadı,amerikan iç savaşı sırasında yapıldı.