folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alman Profesörden Büyük İtiraf!! Türkleri Neden Sevmiyorlar!!

Alman Profesörden Büyük İtiraf!! Türkleri Neden Sevmiyorlar!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Hayal mahsulü bir prof gibi geldi bana:|

Ama hayalde olsa gerçekleri sylemiş .400 yıl tepelerindeydik bir avuç hunlu çine hükmetti. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Hoca güzel söylemişte şimdi HOCA YÜRÜYÜŞE ÇIKARKEN

8. Kilise size kin kusmaktadır. Ve sebepleri yukarıdadır. mı demiş

bence bunu yazılı olarak vermiş...:D

Çocuklar notmu tutuyorlarmış?

Konuşmaya ayrı bir linkten baktım 8. madde falan uymuyor

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/01/02/yazarlar/yazarlar16.html

sizde bakın 

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    hoca bncede yazı fake gibi yani bn alman olsam böle konuşmazdım biraz abartı var gibi ama bilmiyorum yani..

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca bncede yazı fake gibi yani bn alman olsam böle konuşmazdım biraz abartı var gibi ama bilmiyorum yani..

mürid bence önemli olan ders çıkarmak gerisi FAKEE!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Dünyada Türk'ü seven kaç millet varki zaten sevmemeleri dedelerinden kalma kuyruk acılarından  sevmezlerse sevmesinler çokta tın birde bir Türk olarak bize sorsunlar almanı amerikanı ingilizi falanı filanı seviyormusunuz  diye bakalım onlar ne kadar seviliyor.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:
    sipidik bunu yazdı:

kelvin hocam yanlıs anladıysam ozur dilerim tabiki ama..

tarihinize bakin her medresede bilim eğitimi vardı ilk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor

yazılmıs yha :D ayrıca --------7. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi, Kaldı ki Vahhabiliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığığnın adamlarıdır. Bati her yerde İslamiyeti, sapık inançlara kanalize etti.Ama Osmanlı, Asr-i Saadet'i devam ettirdi.---------    bu cümleyi kurabilcek bi alman daha tedavülde yok :S ben bile zor anlıyorum orda denileni yani.. biraz dallanıp budaklanmış..

yani Osmanlı kotulenmemeli biz tarafından oncelikle zaten Ataturk benim dusunceme gore şeriatı,osmalıyı,İslamı yıkmak için Cumhuriyeti kurmadı.Bunu oole oldugunu dusunenlere uzuluyorum..Ortada zaten yanlış uygulanan şer-i kurallar(tekke ve zaviyelerinin iice bozulması),yönetimde bir suru Osmanlı dusmanı faaliyetleri açısından Cumhuriyet bence tam felaketti ..

Karmakarısık,herkez tarafından kemirilmeye calısılan Devlet-i aliye_miz anca kanserli uzuvları kesilerek kurtulabildi.Yni dusunun ırkçılıgın zırve oldugu donemde o kadar milleti bir arda tutmak imkansız dı..

Bne ce insanlarımız tekrardan İslamıyetin ozune inse her kesimden taktir toplayan F.sultan mehmet zamanına gelecektir bana gore ...

İslamiyet arap dusunce biçimi degil,insanlıgın kurtulus yoludur..

Ah osmanlı Ah osmanlı o yaşayısı ıle bunu anlattı.Ama insanlık anlamamak için nedense çırpınıyor..

Nedendir bu duşmanlık ...

provaketor seni gıcık kaptım bu herife ya ban bekliyodum sonunda banlanmış

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cok guzel bir yazi ozlellikle su maddeye parmak basmak isterim.

6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine
    benzeterek hakimiyet sağladılar.önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar giyiminizden yaşantınıza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibi

Lutfen ne sitemizde nede gercek hayatta bolunmeyelim goruslerimiz ayni olmasada oncelikle dinleyelim ve saygi duyalim.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

abicim ne hortlattınız konuyu ya.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    SwmeRt bunu yazdı:

Osmanlı niye yıkıldı o zaman bu yazıya göre? Çünkü güç sanayi devriminin rönesansın sonucunda farklı bir anlam kazandı. Osmanlı ise yattı... Bu yazı bence sallamadır.

Ayrıca bu yazılanlara göre Atatürk laik sistemi getirmekle hata ettmiştir(yazıdakileri söyleyen kişiye göre)

hocam tarih okumuyorsun heralde

6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine
    benzeterek hakimiyet sağladılar.önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar giyiminizden yaşantınıza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibi

bu madde osmanliyi boldu

sanayi devrimi diyorsun

ilk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor

bunudami okumadin  hocam

hocam Turkiye uzerinde osmanlinin son doneminden beri bir cok oyun oynaniyor ne zaman bir yukselise gecse bir patirdi kopariliyor ve o yukselis sindiriliyor

alman prof cok guzel ozetlemis ve bu yazidan 200 yillik Turklerin neden cok fazla ilerlemeyisi ve ilerletmemelerini gosteriyor

sakin Turkler tembel falan demeyin Turklerin savasta yenememisler ama bir egtim sistemini bozmalari Turkleri alt ust etmis

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ilk denizaltı osmanlıda yapılmadı,amerikan iç savaşı sırasında yapıldı.
Toplam Hit: 6657 Toplam Mesaj: 42